Fudbal Primera

Šok u Madridu, Gvardiola utišao Bernabeu

Pamte navijači Real Madrida nekoliko bolnih poraza od Barselone dok je na njenoj klupi sjedio Pep Gvardiola, a od večeras će fanovi kraljevskog kluba “patiti” zbog Serhija Gvardiole.

U pitanju je 28-godišnji napadač Valjadolida koji je dva minuta prije kraja regularnog toka ostavio četu Zinedina Zidana bez cijelog plijena, u susretu 2. kola španske Primere.

Duel na Bernabeu završen je neriješeno 1:1, pa su navijači Reala zvižducima ispratili svoje ljubimce, razočarani prikazanom partijom.

Dugo je trebalo Madriđanima da probiju bedem nezgodnog Valjadolida – igrao se 82. minut kada je Benzema majstorskim potezom savladao protivničkog čuvara mreže.

Izgledalo je da je posao obavljena, ali tako nisu mislili igrači za Zorilje – sjevnula je brza kontra i egzekucija Gvardiole pored nemoćnog Kurtoe.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gusinje
Gost
Gusinje

Tako je,sad ima VAR-i nema vise Sudija

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Haha, za ove je i valjadolid posta prejak..😂😂

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ne ne,ne treba vise pojacanja u Realu rece Marselo..vidimo

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Kratka i jasna dijagnoza Real Madrida: Nema više Kristijana Ronalda.

Kutinjo
Gost
Kutinjo

I sada ima VAR

vjecna da je
Gost
vjecna da je

umjesto da kupe ikardija ili neku slicnu zamjenu za ronalda oni zadrzavaju iska koji davi loptu i kupuju jovica koji je nedokazan igrac za velike klubove ….mada su falili azar i modric tako da ovo i nije neko veliko iznendjenje….a zidan nije neki trener da izvuce utakmicu kad igraci zastekaju

Send this to a friend