Fudbal

Sopo tvrdi: Sudija me uvrijedio na rasnoj osnovi

Kamerunac iz Zete, Alfonso Sopo, optužio je sudiju Nikolu Dabanovića da ga je vrijeđao na rasnoj osnovi u meču protiv Budućnosti.

“Rekao sam sudiji da je pogriješio kada je dosudio penal za Budućnost, uradio sam to najnormalnije, a on me je opsovao. Dobacio mi je: ,,J….te crnac. Razumio sam ga, dugo sam ovdje, znam jezik. To je čuo i Simović koji je stao u moju zaštitu”, rekao je Sopo sinoć za Arenu.

Iskusni vezista stigao je u naš fudbal prije pet godina, a prije Zete branio je boje Rudara. Ističe da nije prvi put da doživi slične uvrede.

“Bilo je toga i ranije, od protivničkih igrača, čak i od sudije. Nikada nijesam reagovao, niti tome pridavao značaja, nijesam pričao o tome. Desi se u žaru borbe, okrenem se i nastavim dalje. Došao sam iz Kameruna da igram ovdje fudbal. Mislim da nijesam zaslužio da mi se sudija tako obrati, pogotovo što ja njemu nijesam rekao ništa ružno”, ističe Sopo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jelen12345
Gost
jelen12345

Mozda ovi sto nisu gledali utamicu i povjeruju u ovo, pravda za Dabanovica, tuzba za Zetu!

Mirko
Gost
Mirko

Kako ga je neko naucio

Rade007
Gost
Rade007

E ako ti je Dabanović to rekao,ja sam onda ,taman crnac

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Treba ga skloniti Dabanovic je pristasan Buducnosti tako treba svaki klub da uradi u ligi da izadju pa ni fscg nece imati kud morace da popuste podrska za Zetu.

Send this to a friend