Fudbal Šampion favorit kraj Bistrice

Sutjeska čeka uzdrmani Grbalj

Tri dana nakon velike pobjede u derbiju, fudbaleri Sutjeske imaju pred sobom, barem na papiru, lagan ispit.

Kraj Bistrice danas stiže ekipa Grblja. Ne treba naravno napominjati da je Sutjeska veliki favorit, ali i da ne mali broj primjera iz prošlosti govore da ta uloga ne mora ništa značiti. Ponekad pojedinačni igrački kvalitet jevnostavno ne mora biti presudan faktor.

“Sigurno da je pred nama teška utakmica. Naš cilj u ovoj utakmici je jasan, kao i u svakoj koji Sutjeska igra. Utakmica će biti izazovna, a mi moramo napraviti sve da na terenu izgledamo dobro, kvalitetno, organizovano i da još jednom pokažemo kvalitet koji imamo”, rekao je stub odbrane Nikšićana Nemanja Nedić.

Izabranici Dušana Vlaisavljevića poraženi su u srijedu od OFK Titograda sa 0:2, pa će novi gubitak bodova pred svojom navijačima probati da nadoknade negdje na strani. Da li će u tome uspjeti danas teško je reći, jer idu na megdan aktuelnom prvaku ekipi Sutjeske.

Vezista trikolora Miloš Zečević svjestan je da ih očekuje i te kako teška utakmica, ali je i poručio da će probati da iznenade favorita.

“Očekuje nas mnogo teška utakmica, svi dobro znamo kakvu ekipu i kakve pojedince ima Sutjeska, ali nema razloga da ne izađemo danas i da pokušamo da odgovorimo šampionu. Da će biti teško to je sigurno, dolazimo im posle pobjede u derbiju ali šta je tu je, predati se nećemo. Mi moramo da ispravljamo naše greške, mislim da smo zaslužili mnogo više bodova nego što trenutno imamo”, istakao je Zečević.

Susret kraj Bistrice počeće u 16 sati.

Send this to a friend