Fudbal Grivić nezadovoljan

Sutjeska nije iskoristila dominaciju u nastavku

Trener Sutjeske Dragan Radojičić je uoči meča kazao da Dečiću prepušta ulogu favorita, jer je to ekipa koja je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja, uz to, svjestan da ima velike probleme u svojim redovima zbog povreda, ali i virusa.

Ispostavilo se da su Tuzani baš „tvrd orah” i Nikšićani su se s ovog gostovanja vratili sa svega bodom. Nije domaćin oduševio ljubitelje fudbala, nije stvorio ni mnogo prilika, ali bod je bod, a „plavo-bijeli” tek sad u zaostatku.

Reklo bi se da kraj Bistrice već razmišljaju o novom meču, a to je sa Rudarom.

Defanzivac Dragan Grivić, kao i njegovi saigrači, ne može biti zadovoljan remijem na posljednjem gostovanju, ali vjeruje da su zaslužili više.

“Bila su to potpuno različita dva poluvremena. Teška utakmica, borbena i Dečić je vrlo rano iskoristio jedinu ozbiljnu priliku. U nastavku smo imali potpunu dominaciju, stvarali prilike, izjednačili, ali, nažalost, nijesmo uspjeli ovjeriti tu nadmoć i rezultatski. Djelovali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje, ozbiljnije, vidjelo se to, ali ne pripisuju se prilike već golovi i rezultat je na kraju jedno mjerilo odnosa snaga”, kaže nezadovoljno bek prvotimac Sutjeske Dragan Grivić, koji je u 75. minutu tresao prečku gola Dečića.

Iz meča u meč Nikšićani imaju velike personalne probleme, reklo bi se još od derbija pod Goricom. Nije ih zaobišla ni korona, povrijeđeno je bilo i još se nije oporavilo nekoliko standardnih prvotimaca.

Cicmil je i dalje van stroja, Kojašević takođe, a protiv Pljevljaka, za dva dana, neće imati pravo nastupa ni Šofranac, jer ima žute kartone.

No, zato se u igru vraća Janković, jer je „odradio” svoju kaznu, a biće i mlađi igrači, koje je „zakačio” kovid-19, spremniji da odgovore novom izazovu, kako bi se, napokon, Sutjeska izdigla u vrh tabele, tim prije što ove sezone ima najveće ambicije.

Send this to a friend