Fudbal Iskra upalila motore

Svi na okupu

Ako se profesionalizam i ozbiljnostjednog kluba može ocijeniti na osnovu prvog okupljanja uoči nove takmičarske sezone, ondaje Iskra na dobrom putu da potvrdi i unaprijedi rezultate iz prethodnog šampionata.

Naime, sinoć je trener Aleksandar Nedović obavio prozivku potencijalnih kandidata za najbolju jedanaestoricu na pomoćnom terenu stadiona ,,Braće Velašević i maltene svi su se odazvali osim Nikole Karaklaića koji će karijeru najvjerovatnije nastaviti u drugoj španskoj ligi. To znači da će i dalje računati na Blažića, Kordića, Vujisića, Spasojevića, Radusinovića, Jovanovića, Lakića, Jamamota, Kata, Kumburovića, Miloša i Matiju Drinčića, Tadića, Gajića, Maleševića, Obradovića, Rogošića, Šahmana, Boričića, Milića, Mandića, Petrovića, Vukovića, Camaja, Đurišića, Marovića, Perovića, Šaletića i Kolundžića.

Mladićima se obratio direktor ovog uzornog sportskog kolektiva Risto Lakić koji je u sadašnjoj situaciji koju je uslovila epidemija korona virusa svima poželio dobro zdravlje i da u skladu sa mjerama NKT-a izvršavaju pedantno obaveze na predstojećim veoma zahtjevnim pripremama.

Odmor je istekao i nemamo mnogo vremena do početka prvenstva i nastupa u Evropi. Ali ako budemo odgovorni prema klubu i treninzima uz maksimalno zalaganje, neće biti problema da tempiramo formu za buduće okršaje, rekao je Lakić uvjeren da crveno-bijeli neće imati epizodnu ulogu na međunarodnoj sceni, naprotiv, da imaju dovoljno kvaliteta i kapaciteta da stignu i do trećeg kruga.

I sportski direktor Blažo Perutović je siguran da će Iskra ponovo staviti do znanja crnogorskoj fudbalskoj javnosti da ima snage da se upusti u borbu za titulu.

Uoči prvog kondicionog treninga Nedović je podsjetio igrače na finiš minulog prvensta sugerišući da treba zadržati koncentraciju i samopouzdanje i nastavi-
ti u istom rutmu.

Nakon kraćih priprema u Danilovgradu očekuju nas i desetodnevne visinske u Mojkovcu kao i nekoliko prijateljskih utakmica. Naš cilj je da u ovom periodu zadržimo dobar zdravstveni bilten i da fizički i psihički spremno dočekamo veća iskušenja, naglasio je Nedović kome će u radu pomagati Milivoje Novović, Srđan Nikić i Miloš Krstajić.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DPS I krtole
Gost
DPS I krtole

Dobar nam je gol dao srđan nikic u podgoricu mi povedo smo u podgoricu jedan nula na poluvrijeme tomovica dao gol a u drugo četiri jedan za budućnost ja sam igrao lijevo krilo veze nisam imao a u bar smo ih dobili tri dva ja sam dao jedan gol. Napadali smo ih u bar individualno više.

Send this to a friend