Fudbal Baraž

Titograd za spas sezone, Bokelj se nada povratku u elitu

Titograd će sjutra ugostiti Bokelj i to u neobičnom terminu za crnogorske prilike – od 21 sat. U timu sa Starog aerodroma osjeća se nezadovoljstvo nakon turbulentne sezone, bilo je uspona i padova, a svakako mnogo više padova. Ciljevi su davno zaboravljeni, a sada ostaje da se u dva meča spasi što se spasiti može.

“Spremamo se za prvi meč baraža. Saznali smo na žrijebu da smo u prvom meču domaćini i sigurno da u toj utakmici moramo nastojati da napravimo dobar rezultat. Nadam se da ćemo disciplinovanom i požrtvovanom igrom u tome i uspjeti”, kazao je Admir Adrović, napadač Titograda, koji je svjestan da neće biti lako, jer cijeni tim iz Kotora.

“Zaista sve pohvale za ekipu Bokelja i njihovog trenera Slavoljuba Bubanju za sve što su uradili u dosadašnjem dijelu sezone. Sigurno da se radi o ekipi koja je dobro vođena i koja ima dosta kvalitetnih igrača”, naglasio je Adrović.

Sa druge strane Bokelj je nakon impresivne serije ušao u krizu – dva remija i dva poraza u posljednja četiri kola. Dosta problema u igračkom kadru imao je Bubanja, koji ne želi da priča o tome.

“U posljednjih nekoliko kola, imali smo dosta povrijeđenih igrača, ali nam to nije alibi”, bio je kristalno jasan trener Bokelja Slavoljub Bubanja, koji je u društvu člana uprave kotorskog drugoligaša Slavka Pipera, prisustvovao žrijebu u Podgorici.

“Očekuje nas težak protivnik, koji je prvoligaš i koji je i ove godine bio projektovan da igra Evropu i koju je igrao uzastopno unazad nekoliko godina, u svakom slučaju zahtjevna utakmica.”

Bubanja je želio da prvi meč igra u Kotoru, a zatim iznio i zanimljivost.

“Želio sam da prvi meč igramo kući, iz razloga što mi je ovo peti baraž i ja smatram da je baraž turnir. Za razliku od nekih drugih baraž mečeva, ovog puta Bokelj će u prvom duelu biti gost, a u drugom domaćin. Znači, odluka pada u Kotoru. Nedavno sam saznao da je Bokelj ranije uvijek bio prvo domaćin i ispadao, a sada će biti gost. Možda je to neki pozitivan znak”, naglasio je Bubanja, koji je u baražu za Prvu ligu vodio Čelik i OFK Bar, a u baražu za Drugu ligu OFK Bar i Arsenal. Izuzev sa ,,metalurzima“, sa kojima nije mogao da eliminiše Sutjesku, uvijek je bio uspješan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
joko
Gost
joko

,,Titograd,, ko ti je u upravu ..dobro si ti i prošao.Ko te trenira …dobro i zemljom hodie ti ,,fudbaleri,, Bruka

Serdar Cetinjsk
Gost
Serdar Cetinjsk

Prekunuta su sva takmičenja alo!

Send this to a friend