Fudbal

Tošić se oprostio od Bešiktaša

Fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić napustio je redove Bešiktaša i prešao u kineski Gvangžu R&F gdje će igrati sljedeće sezone.

Tošić je na društvenoj mreži Instagram objavio oproštajnu poruku zahvaljujući se klubu i navijačima za koje je, kako je naveo, malo šta god da napiše.

“Ne znam odakle da krenem. Malo je šta god da kažem za ovaj klub i navijače. Ponosan sam što sam tri godine nosio dres Bešiktaša, najvećeg turskog kluba, a i što sam igrao pred ovim velikim navijačima”, rekao je Tošić.

Poručio je i da ne budu tužni jer nisu ponijeli titulu ovogodišnjeg šampiona.

“Ovaj klub i navijači zaslužuju sve najbolje. Uvijek budite iza ovog tima, tehničkog direktora i uprave kluba. Uvijek ste, i u dobrim i u lošim vremenima, bili iza nas, i zbog toga vam se zahvaljujem. Idem, ali i kada budem daleko ljubav prema Bešiktašu će uvijek biti u mom srcu”, kazao je on.

Kineski klub Gvangžu R&F na zvaničnom Tviter profilu objavio je sliku Tošića u njihovom dresu i potvrdio da su potpisali ugovor na dvije i po godine.

Inače, Tošić je 2015. godine stigao u redove Bešiktaša iz ekipe Genčlerbirligi.

Tošić je u dosadašnjoj karijeri igrao za OFK Beograd, Sošo, Verder Bremen, Portsmut, KPR, Crvenu zvezdu, Betis, Genčlerbirligi i Bešiktaš. U dresu reprezentacije Srbije je u 19 nastupa postigao jedan pogodak.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grga
Gost
Grga

Sad ce JK da se oblaci u kineske budike😂

Sveto Budvanski
Gost
Sveto Budvanski

NEKA POVEDE I SVOJU GOSPODJU I NEKA JE NE VRACA.

VISITOR
Gost
VISITOR

A JELENA DA CAMI U BIOGRADU! TO CE JE DOKRAJCITI.

Send this to a friend