Fudbal Radovi na fudbalskoj infrastrukturi

Tri stadiona dobijaju reflektore

Na stadionima u Danilovgradu, Golubovcima, Donjoj Gorici i na Zlatici u toku su intenzivni građevinski radovi, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Stadion FK Iskra u narednim mjesecima dobiće novu zapadnu tribinu, novu prirodnu podlogu sa sistemom za navodnjavanje na glavnom terenu i novi teren sa vještačkom travom. Budući da na stadionu ,,Braće Velašević“ već postoji reflektorsko osvjetljenje, završetkom najnovije investicije, u kojoj učestvuje i Fudbalski savez Crne Gore, Danilovgrad će dobiti reprezentativan sportski objekat.

Reflektori će uskoro zasijati i na ,,Trešnjici“. Radovi na postavljanju reflektora, koji su dio projekta koji je FSCG pokrenuo početkom godine, odvijaju se po planu, tako da će stadion u Golubovcima uskoro biti još jedan u nizu na kojem će biti mogućnosti za odigravanje utakmica u večernjem terminu.

Najveći obim radova trenutno je na ,,DG areni“ u Donjoj Gorici. Izvode se završni radovi na postavljanju reflektora u sklopu projekta koji skoro u cjelosti finansira FSCG, ali je i počela izgradnja nove tribine.

I na stadionu Koma na Zlatici u toku su radovi na postavljanju reflektorskog osvjetljenja. Radi se takođe o investiciji koja je dio projekta FSCG o osvjetljavanju crnogorskih terena.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado19784
Gost
Vlado19784

Hahaha i petrovac je postavio reflektore pre par godina a do sada nije ni jednu utakmicu odigrao nocu,i kad je poceo jednu da igra iskocio je osigurac i vise ga nisu mogli vratiti.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Lijepo, ali kad dodje do odigravanja medjunarodnih utakmica, jedino stadion Buducnosti ispunjava sve uslove..E zato zavrsite vec jednom istocnu tribinu, evo rade je na pricu vec 15 godina..😂

Miki
Gost
Miki

A stadion na Ct će biti dovršen kad se Lovćen plasira u grupnu fazu LŠ, hahaha! Već dugo vremena nema ni jednog radnika! Pompezno najavljen projekat pred izbore 2016, poslužiće za novi izborni cirkus tj. izborno obećanje!

Tijana 1
Gost
Tijana 1

Ja prvi put čujem za stadion bez reflektora, ali ozbiljno.

Rade007
Gost
Rade007

A da ti malo čitaš o vijestima koje ti priliče? O Soraji,Lepom Mići,Staniji i to na nekim tvojim portalima,tipa Kurir,Telegraf,Informer itd.

Tijana 1
Gost
Tijana 1

Izgleda da ti bolje poznaješ tu tematiku nego sport. O sportu pojma nemaš što se vidi po tvojim komentarima u sportskim temama . Više si si ti upućen šta pišu ti portali nego ja, u to sam sigurna. Cdm ti nije deda u nasledstvo ostavio da ti određuješ ko će da čita i komentariše.

Aloalo
Gost
Aloalo

Napravite makar jedan pravi stadion i osvijetlite. Cime se hvalite? Samo se kod nas naziva stadionom livada ogradjena tarabama.

Serdar
Gost
Serdar

A Rudaru ni krajcera sramota sjeveru nista rudnik radi podgorica se gradi.

marko aletic
Gost
marko aletic

Ne znam zasto preskacete stadion u Beranama?

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

naravno i u baru kotoru ….sto je sa stadionima zabjela i stijene milijardu vrijede ocete da ih uvalite nekom za plac …

Send this to a friend