Fudbal CFL

Trijumf kao prekretnica

Susret vicešampiona i trećeplasiranog tima iz prethodne sezone bi u svakoj situaciji bio derbi, pa i u odloženoj utakmici 3. kola Telekom 1. CFL kraj Bistrice (19.00, TV MNE sport) je – derbi.

Poslije utakmice koja se igra nakon što su prošle četiri runde može da se promijeni poredak na tabeli, a pobjeda i Nikšićane i Danilovgrađane gura u vrh domaće tabele.

Sutjeska je uhvatila ritam nakon trijumfa protiv Jezera (2:0), a Iskru dočekuje bez Stefana Cicmila i Damira Kojaševića…

“Slavili smo u prošlom kolu i želimo da nastavimo niz. Poštujem Iskru, ali u svaku utakmicu posebno kada igramo kod kuće moramo da uđemo sa mišlju da osvojimo tri boda”, rekao je vezista Sutjeske Branislav Janković.

“Građani” su nakon početne pobjede vezali dva remija u prvenstvu, pa će bez Miroja Jovanovića i Srđana Blažića tražiti novi trijumf.

“Sutjeska ima jednu od najboljih ekipa u ligi, ali mislim da imamo i mi veliki kvalitet da se nadigravamo sa njima. Idemo na pobjedu, jer naša ekipa je tako sastavljena da mora igrati napadački fudbal protiv bilo koga”, poručio je defanzivac Iskre Miloš Drinčić.

Send this to a friend