Fudbal

Uprava policije osvojila podgoričku ligu malog fudbala

Uzbudljiva sezona koja je bila satkana od pregršt kvalitetnih utakmica je završena, a peto izdanje Lige malog fudbala Glavnog grada Podgorice je obilježila Uprava policije.

Policajci su u velikom finalu, pred više od stotinu gledalaca, savladali Namos sa 5:4, a meč za titulu je bio možda i najbolji u cijeloj sezoni.

Uprava policije je povela preko Adžića i sa rezultatom 1:0 se otišlo na odmor, Namos je okrenuo golovima Tijanića i Averića, policajci su sa dvije egzekucije Drobnjaka opet došli u prednost, da bi Popović vratio stvari na početak 3:3.

I kada se činilo da ćemo da gledamo kaznene udarce, Namos je dva minuta prije kraja poveo preko Ivanovića, Drobnjak je sa penala (Namos napravio šesti faul) potpisao 4:4, da bi auto gol u posljednjim sekundama meča odlučio pobjednika.

Na kraju je publika učesnike finala pozdravila gromoglasnim aplauzom, a Uprava policije je znala da proslavi osvojeni pehar. Treće mjesto u Ligi malog fudbala glavnog grada Podgorice uzela je ekipa DMD Delte.

A što se tiče individualnih priznanja Goran Drobnjak (Uprava policije) je proglašen za najboljeg igrača, Tadija Tijanić (Namos) je dobio nagradu za najboljeg strijelca, dok je Mirko Drobnjak (Uprava policije) proglašen za najboljeg golmana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vantage1111
Gost
Vantage1111

Djivi ovoga sto je zalega ka tajson u svoje pero

Komšija
Gost
Komšija

A Gojko Šćekić, najbolji fudbaler cijelog prvenstva, mogli ste i njemu dat jednu nagradu, legenda živa.

Send this to a friend