Fudbal

Uvijek smo dobro igrali protiv Engleske

foto: FSCG

Selektor nije mogao da obeća da će da igra, ali je bio optimista! I imao je razloga – Stefan Savić je odradio kompletan sinoćnji trening.

Dakle, postoje velike šanse da 28-godišnji Mojkovčanin sa kapitenskom trakom oko ruke povede “hrabre sokolove” u boj protiv Engleske (20.45). Današnji dan će dati konačan odgovor. A upravo je naš ministar odbrane jedini igrač iz aktuelnog sastava koji je odigrao sve četiri utakmice protiv “Gordog Albiona”.

Nadamo se i petom nastupu…

“Uvijek smo kod kuće igrali dobro protiv Engleske. Fantastično se sjećam utakmice u kojoj smo izborili baraž. To je za mene najveća utakmica naše selekcije do sada”, rekao je defanzivac Atletiko Madrida, koji je tog 7. oktobra 2011, centrirao za istorijski gol Andrije Delibašića…

“Taj čuveni gol, koji je došao na moj centaršut se ne zaboravlja, baš kao ni erupcija oduševljenja navijača”, dodao je Savić.

Međutim, od prvog meča pod Goricom je prošlo osam godina, a od drugog šest sjajni štoper je nastavio da napreduje, ali i selekcija “tri lava”.

“Mislim da su Englezi sada jači u odnosu na tu selekciju, ali ćemo se potruditi da nastavimo niz započet te 2011. godine. O Engleskoj je suvišno trošiti riječi. Imaju strašan potencijal, svi igrači igraju u velikim klubovima konstantno, što nije slučaj sa nama”, rekao je Savić u izjavi za magazin FSCG.

Ali…

“To što su Englezi standardni, a naši igrači nisu nas brine malo, ali treba da se koncentrišemo na našu igru, na naše kvalitete i da se potrudimo da pariramo jednoj takvoj selekciji. Nismo u situaciji da prijetimo, ali sigurno se ne plašimo nijednog protivnika pred našim navijačima. Nećemo se predati bez borbe”, jasan je Savić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Momci nek vam taj grb bude svetinja za koju treba ostavit “srce na teren”. Srecno hrabri sokolovi !

Send this to a friend