Fudbal

Uz navijače možemo da eliminišemo Partizan

Prvo poluvrijeme perfektna odbrana koja je neutralisala Partizan. Drugo poluvrijeme pad plavog zida i poraz od 2:0 u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

A, sve je moglo da bude drugačije da je družina Dragana Kažića uz hrabrost u odbrani pokazala malo drskosti u napadu u Beogradu. Makar samo malo.

Drskost je nedostajala plavoj četi da rezultat bude bolji pred revanš 18. jula…

“I mislim da nas je taj penal poremetio dosta. Što se mene tiče, nije trebalo da se svira. Tokom prvog dijela smo dosta dobro stajali, imali smo pozitivan rezultat u prvom poluvremenu, priželjkivali smo da tako ostane”, rekao nam je centarfor Darko Nikač po povratku u glavni grad Crne Gore.

Rezultat pred okršaj u Podgorici nije povoljan, ali…

“Žao mi je što smo izgubili 2:0, ali mislim da imamo šansu u revanšu. Igramo kod kuće pred našim navijačim. Siguran sam da će napraviti spektakl i dati nam krila. Biće nam 12. igrač”, jasan je 26-godišnji špic, koji se dotakao podrške Varvara na stadionu Partizana…

“Mnogo nam je značila njihova pjesma. Iskreno, navijači su naša najveća podrška. Sve pohvale za navijače, jer su bili pozitivni i bodrili su nas od prvog do posljednjeg minuta”, podvukao je Nikač.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grga
Gost
Grga

Samo igrajte muski a ne kao u Beograd pa sto bude.

Danilo
Gost
Danilo

Buducnost ima Bolje Nogometase 100%,Mora se dat Gol u prvoj utakmici?

Rade007
Gost
Rade007

Partizan je nula od kluba,a mi nijesmo ni klub. Prema tome gubimo i u PG.

Tri lions
Gost
Tri lions

Za 90 minuta ni pokusaja,sramno.Da je srece pa da vam niko ne dodje na stadion.

Daxa
Gost
Daxa

Jeste oni ce igrat umjesto vas

Send this to a friend