Fudbal Sloboda za Čaku, još jednom su poručili navijači Budućnosti

Varvari podržali Ćaku Ivanovića: Dolje lanci i okovi

Navijači Budućnosti pružili su podršku jednom od vođa Aleksandru Čaki Ivanoviću, koji se pola godine nalazi u zatvoru u Spužu.

Popularni Varvari još jednom su pokazali nezadovoljstvo jer se jedan od njihovih prijatelja nalazi iza rešetaka nakon incidenta sa policijom poslije utakmice protiv Sutjeske.

“Sinoć su Čakina braća došla ispred zatvora kako bi pjesmom, bakljama i topovskim udarima malo razbudila Spuž i stavila do znanja svom bratu da su uz njega! Prošlo je pola godine od njegovog brutalnog prebijanja u Nikšiću, a do sad niko za to nije odgovarao. Njega su ekspresno osudili a za njegovu pravdu predstavnici “iste” se prave ludi. Sa nestrpljenjem očekujemo početak sudjenja batinašima u plavom! Do tada se nadamo da će naš brat Čaka izaći prije vremena i pridružiti nam se na tribini!
Interesatno je dodati i da su se i ostali zatvorenici pridružili pa se i iz ćelija orilo “Sloboda za Čaku”!Čakito izdrži!”, saopštili su iz navijačke grupe Varvari.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Arbitar
Gost
Arbitar

Ćiriličari, huligani upropašćavaju sport.

varvar stari
Gost
varvar stari

Caka ce izaci dignute glave i jaci nego prije,a “policajci” koji su ga pretukli i koji za to nikada nece odgovarati ce se uvijek sami sebe stidjeti.Izdrzi Cale!!!

PG-081
Gost
PG-081

Sloboda za Čaku!!!

Delije Sever
Gost
Delije Sever

Ovih Avetinja!!!

varvar stari
Gost
varvar stari

Nisi ti ni d od delije.Jer da jesi bio bi navijac i razumio bi sto oni rade,i da i ako ne podrzavas nas klub,postovao bi ga,isto kao i njegove navijace.A ovako si samo portal navijac-kompleksas koji se glupira jer niko mu ne moze nista preko interneta.

St Savo
Gost
St Savo

Ko je Čaki Ivanović?

Kud žurite?
Gost
Kud žurite?

Samo polako, svi ćete doć na red.

Grmozur
Gost
Grmozur

Divni ste đeco, zamalo zaplakah.

Nikola
Gost
Nikola

A viđi im ćirilicu. Nikada varvari nijesu bili srbi. Još 1990.godine podržali su Anta Markovića, kasnije su uglavnom bili liberali. Istina je da nikada nijesu bili uz vlast, ali nijesu do Čake i njemu sličnih ni srbovali. Zato ih danas nema više od 50.

mojsilović
Gost
mojsilović

Šta ti radiš u životu o Nikola i kako ti ovaj prolazi? I nije te sramota.

dajka
Gost
dajka

Izmanipulisana omladina.

Cgp
Gost
Cgp

Bitno je da tebe niko nije izmanipulisao. Uzivaj u sendvicu i pozdrav od omladine!

Rašo
Gost
Rašo

Blago nama s njim i svam.

Rade007
Gost
Rade007

Ti ni sendvič ne dobijaš,no zvaći bijele listice,kao tvoje gazde.

Send this to a friend