Fudbal Sumorna atmosfera u taboru sokola

Vešović: Ovo nije katastrofa, ovo je realnost

Fudbaleri Crne Gore nastavili su pripreme za prijateljski meč sa Bjelorusijom.

Ipak, u glavama je i dalje poraz od Engleske u Londonu, koji je stigao kao splet različitih okolnosti.

“Mnogo okolnosti utiče na naše rezultate. Nikada nismo kompletni, mnogo igrača je povrijeđeno, mnogi ne igraju u svojim klubovima. Ubuduće, moramo da se trudimo da napravimo makar mali korak naprijed, koji će nas voditi ka konstantnijim izdanjima. Mislim da bi to trebalo da shvatimo i mi igrači, ali i javnost, koja brzo uđe u euforiju, ali i brzo dolazi do katastrofe. Ovo nije katastrofa, ovo je realnost i tako bi trebalo da se postavimo”, rekao je Marko Vešović na večerašnjem brifingu sa novinarima.

Univerzalac ,,hrabrih sokola“ osvrnuo se i na učinak u kvalifikacijama.

“Moramo da se spustimo na zemlju, a ovaj poraz i cijeli ciklus nas je dobro otrijeznio. Mogli smo i morali da se pokažemo u makar malo boljem izdanju”, smatra Vešović.

Fudbaler Legije prisjetio se i nekih dešavanja koja su obilježila nedavno završeni kvalifikacioni ciklus.

“Bilo bi drugačije da smo uzeli tri boda u Bugarskoj, da smo junske mečeve završili na bolji način, što je i moglo da se dogodi, da je situacija bila normalna. Sve bi bilo drugačije, atmosfera bi bila drugačija, navijači bi bili tu… Međutim, to ne može da bude opravdanje, naša odgovornost je maksimalna. Nemamo ništa od kukanja i plakanja, moramo da zaboravimo, ali da naučimo iz svega što se dogodilo i da krenemo naprijed”, poručio je Vešović.

,,Sokoli“ će i sjutra trenirati od 18 časova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nebojsa
Gost
Nebojsa

1. Smijeniti Savicevica. 2. Dovesti Mijatovica. 3. Profitirati.

Pjer
Gost
Pjer

Sjecali se ko Filipovica
I zasto je smijenjen
Ide vrijeme sve gor
Kad dodje na red 2006 generacija i poslije
Tek tada muka
Ko prati zna zasto

aaaaxa
Gost
aaaaxa

u pravu si vesovicu brateeee

Jablanko
Gost
Jablanko

Naravno realno bi bilo da su popili 10 komada dobro su i prosli

Animus
Gost
Animus

Politika kroji zivot u CG, pa kroji i sport. Drzali smo se nekad dobro sa Kranjcarom, pa je Dejo doveo Brnu pred kraj kvalifilacija…mislio da nas Crnogorac odvede na prvo veliko takmicenje. Kranjcar je doktor fudbala, na svjetskom nivou. Mi smo amateri i to je cinjenica, fudbal je prilicno skup sport da bi CG ulozila sredstva. Pustite Island, uboli su… Više »

Boys
Gost
Boys

Bravo! Sve je istina!

Navijac CG
Gost
Navijac CG

Navijacemo za Srbiju dok Crna Gora ne izabere plasman na neko takmicenje.

dejo kockica
Gost
dejo kockica

Cico Kranjcar vam nije valjao a reprezentacija je sa Englezima igrala 0:0 na Wembliju…nije valjao jer je Hrvat! Nijeste bolje ni zasluzili…posebno Savicevic koji ga ocera pri samom kraju kvalifikacija, sve zasluge je htio sebi da uzme , eto vam sada kukajte….

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Stanje u fudbalu je odprilike kao i stanje u drzavi. Koprcalo se prvih par godina sa onim kadrovima i resursima naslijedjenim iz zajednice sa Srbijom a kad su oni nestali i dosli produkti novonastale drzave dogadja se ovo. Gotovo isto stanje je u zdravstvu,prosvjeti,kulturi…

Mali sengen
Gost
Mali sengen

Treba vrijeme, trud, rad…… Sad smo u malom sengenu pa razmislimo i o fudbalu u novonastaloj situaciji.

Budva
Gost
Budva

Meni je Zao najvise radu Savica, Jovetica, Vucinica.. Sto nikad ne odigrase EP ili SP, igraci velike klase.. Bilo je tu jos par igraca u prvi ciklus, oni su posteni ispali jer su pristali da igraju za nas,mogli su dje oce primili bi ih trceci Hrvati, Srbi, Cestitam im jer su dolazili da igraju sa amaterima, i hvala za one… Više »

Boys
Gost
Boys

Mnogi veliki igraci nisu gledali velika takmicenja…. a onda i kad ih vide onda sto ih nisi osovjio to ti fali itd

PG-081
Gost
PG-081

Realnost je ta da smo imali igrače posle raspada SiCG,a sad pa,pa sa fudbalom

darko
Gost
darko

pa i sad možemo da ih imamo

Hydra
Gost
Hydra

Jedini nacin da se makar nesto promijeni na bolje jeste da kad bude poziv za sljedece kvalifikacije svi bojkotuju reprezentaciju dok ne ode Savicevic,a ako ni tad ne bude htio da ode,onda nema nade.

Kuč
Gost
Kuč

A što Savicevic da ide nije on igra on im stvara uslove . Nemamo mi stofa za ozbiljna takmicenja . Nasi strucnjaci ne umiju sa naprave igraca i to je to .

Toni
Gost
Toni

E moj Kuču, kako je lako reći “ne umiju”, “ne umijemo” ili “ne možemo”. Island skoro pa duplo manji od Crne Gore do sada dva puta na prvenstvima, a igrača kakav je Vučinić, Savić ili Jovetić nemaju ni u snovima. Sramota kakvi smo gubitnici, u svakom pogledu.

Boys
Gost
Boys

Toni, jos jednom ovo moram napisat, island je duplo manji i dva puta je na velika takmicenja, a prije toga su prosli preko 50 kvalifikacionih ciklusa!

Petar
Gost
Petar

Mi ljudi nemamo trenera ni za Slogu iz Starog Bara
Pogledajte ko je sve selektor

Send this to a friend