Fudbal

Vukotić izabrao za Grčku

Mlada reprezentacija igra dvije utakmice u Atini.

Selektor U-21 reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće prijateljske mečeve koje će ,,sokoli“ igrati u Grčkoj.

“Najveći broj igrača selektiran je još u prethodnom ciklusu. Na spisku su fudbaleri koji imaju određenu minutažu u svojim klubovima, koji su u takmičarskom ritmu. Tako će biti i ubuduće. Nadam se da će na ovo okupljanje igrači doći spremni i zdravi, kako bismo odmah, na pravi način, krenuli u stvaranje ekipe i timske atmosfere za kvalifikacioni ciklus koji počinje u junu”, objasnio je selektor Vukotić.

,,Sokoli“ će u Atini odmjeriti snage sa kombinovanom ekipom Panatinaikosa i mladom reprezentacijom Grčke.

“Želimo da damo šansu svim igračima u ove dvije utakmice. Kroz okupljanje i mečeve cilj je da vidimo kako će se igrači ponašati i odgovoriti na zahtjeve stručnog štaba. Sve je to važan dio pripreme za kvalifikacije”, dodao je Vukotić.

Okupljanje mlade reprezentacije Crne Gore zakazano je za 18. mart u 9 časova na Trening kampu FSCG.

Prvu utakmicu naša mlada reprezentacija odigraće 22. marta na trening kampu Panatinaikosa protiv kombinovane ekipe grčkog velikana. Četiri dana kasnije „sokoli“ igraju duel sa U-21 selekcijom Grčke na stadionu „Jorgos Kamaras“ u Atini.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Koji Mrčotić? Zar nije Radonjić?

Send this to a friend