Fudbal Selektor mlade reprezentacije nije nezadovoljan partijom u Kasteljonu

Vukotić: Odigrali smo dobro protiv tima za koji igraju fudbaleri iz Primere

I pored poraza od Španije, selektor mlade reprezentacije Miodrag Vukotić smatra da je njegov tim odigrao dobar meč u Kasteljonu.

“Furija” je sa dva gola Danija Olma u prvih desetak minuta riješila utakmicu.

Međutim, naš tim je u nastavku parirao zvaničnom prvaku Evrope.

“Odigrali smo dobru utakmicu, posebno ako se ima u vidu protiv kakve ekipe smo igrali. Ipak su to igrači koji igraju u najjačim klubovima iz Primere. Nijesmo se predavali, nijesmo bili u podređenoj situaciju, a bili smo veoma borbeni. Uz to, napravili smo i nekoliko dobrih situacija za gol, mada su nas dva rana gola prilično poremetili. Ipak, uprkos nekim našim greškama, njihov kvalitet je došao do izražaja. Okrećemo se narednim mečevima, gdje igramo sa protivnicima ravnima sebi. Tu treba da tražimo našu šansu”, kazao je selektor Miodrag Vukotić.

Crna Gora će kvalifikacije nastaviti 10. oktobra protiv Sjeverne Makedonije u Podgorici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kralj nikola
Gost
Kralj nikola

I Cdm nista o tome da napise svaka cas pa da baci koju kritiku

Kralj nikola
Gost
Kralj nikola

Sramota Grubac nije igro stjepovic ni na klupu nije te sramota trebaju naj da igraju

Yen
Gost
Yen

Vukoticu ne vrijedjaj nam inteligenciju. Gledao sam sinoc utakmicu na Rtcg a bio sam i u Niksicu protiv farskih. Zasto NEMA Erakovica I Marusica od pocetka? Zasto Grubac Nije igrao?Znas ti Dobro!!!!!!!

Trener
Gost
Trener

Vukotiću ne brukaj se, jako ste loše igrali i od kad je počela utakmica samo si gledao kada će završiti utakmica . Mlada reprezentacija ne može bolje jer sujetni Miki Vukotić stavlja igrače od početa koji ne zaslužuju ni klupu da gledaju. Gledam sinoć protiv Španije malog Sergeja Grubača koji je odigrao 4 utakmice za seriju A. Ni minut protiv… Više »

Send this to a friend