Fudbal SUTJESKA SE UVELIKO SPREMA ZA NOVU SEZONU

Vuković: Vjerujte u nas

Fudbaleri Sutjeske uveliko se pripremaju za novu sezonu. Dobar rad ispunio je Marka Vukovića optimizmom, ali nema razmetanja i velikih obećanja.

“Očekujem, bolje reći siguran sam, da ćemo dobro izgledati u narednoj sezoni. Siguran sam da će svako od nas odigrati na maksimumu svojih mogućnosti”, ocjenjuje Marko Vuković.

Na treninzima deluje motivisano, ne krije da je zadovoljan što je spreman da odgovori na sve zadatke.

“Sve je kako treba. Zadovoljan sam što sam u jednoj ambicioznoj sredini i pokušaću maksimalno da iskoristim preostale dane, kako bi potpuno spreman dočekao start sezone. Meni je najvažnije da se dobro spremim, da ne bude povreda”, nada se Vuković.

Opšta je ocjena da ste na dvije kontrolne utakmici bili među najboljim igračima Sutjeske.

“Želim igrati dobro zbog sebe, zbog kluba, zbog ljudi koji su početkom godine insistirali na mom dolasku i na kraju krajeva zbog navijača. Pripreme su samo nadogradnja, zaista se odavno nisam osjećao ovako dobro”, ističe Marko.

Ništa, dakle bez motivacije ?

“Da, svakako. Iskustvo me naučilo da je uvjek na prvom mjestu motivacija. Bez motivicaje ne pomaže ni taktika, ni tehnika, a ni mišići. Svako je od nas podjednako bitan na putu do konačnog cilja. Nešto poput podmazanog lanca. Dobra je komunikacija među igračima u svlačionici, na treninzima, ogledalo toga biće utakmice”.

Treba reći i da su očekivanja velika, kada ste vi u pitanju ?

“Mislim da neće biti problema. Dres kluba koji ima visoke ambicije nije lako nostiti, jednostavno moramo da se prilagodimo zahtjevima i zajednički iznesemo te obaveze”.

Koliko ste spremni ?

“Zadovoljan sam, spremni smo, na terenu moramo to i dokazati. Što smo više zajedno to smo kompaktniji i opasniji. Svaki igrač ima svoje želje. Morate se uvjek dokazivati, dokazivanja nikad dosta. Sportski ulazimo u pozitivno razmišljanje i borićemo za svaki bod od starta sezone”.

Šta očekujete od naredne sezone ?

“Mnogo više pozitivnih tonova. Neophodno je da budemo agresivni, posvećeni obevezama i da bez obzira na rivalovu snagu naš cilj uvek bude pobeda. Moramo da živimo za svaki naredni meč, da budemo maksimalno fokusirani, ali i da respektujemo svakog protivnika”, zaključio je Marko Vuković.

Završili sa pojačanjima

Dolaskom Admira Adrovića zaključen je spisak pojačanja. Osim iskusnog napadača, koji je prvi prebacio cifru od 100 postignutih golova u Prvoj ligi, Nikšićane se pojačali i Filip Mitrović, Milivoje Raičević i Nikola Stijepović. U odnosu na prošlu sezonu nedostaju Bojan Božović, Bojan Ciger, Stefan Nikolić, Miljan Vlaisavljević, Nemanja Nedić i Marko Vučić. Ugovori su produženi sa Markom Ćetkovićem, Damirom Kojaševićem, Draganom Grivićem, Stefanom Cicmilom, Božom Markovićem i Nikolom Erakovićem.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hajvani Plav
Gost
Hajvani Plav

Prelošii stee

Uvijek sutjeska
Gost
Uvijek sutjeska

Samo hrabro Vukovicu.Imaš dobre uslove ,dobrog trenera,kažes motiva ne fali.Od prvog kola na titulu.

Makseodavde
Gost
Makseodavde

Vjerujem, ne vjerujem, vjerujem, ne vjerujem…

Send this to a friend