Fudbal Transfer

Žarko Korać potpisao za Jedinstvo

Nekadašnji kapiten Zete i jedan od najboljih crnogorskih strijelaca Žarko Kopać, odlučio je da u predstojećoj polusezoni nosi dres Jedinstva.

Biće ovo najveće pojačanje za ekipu koju odnedavno trenira Mladen Lambulić.

“Želimo da se dignemo iz situacije u kojoj se nalazimo i krenemo putem napretka”, kazao je predsjednik Jedinstva Nermin Bećirović i dodao:

“Žarko je veliko fudbalsko ime i neko na koga Bijelo Polje ima i te kako razloga da se ponosi. Zavidna karijera koju je napravio kako u domaćem prvenstvu tako i u inostranstvu čine nas dodatno ponosnim što će konačno braniti boje svoga kluba u seniorskom sastavu. On je neko ko svojim znanjem i iskustvom može mnogo da pomogne Jedinstvu, ali i fudbalu uopšte u Bijelom Polju. Nadamo se da će, u bliskoj budućnosti, biti jedan od ključnih ljudi u klubu rekao je Bećiović.

Predsjednik Jedinstva je potom rekao da su vrata kluba otvorena za sve Bjelopoljce.

“Već smo pričali sa Momčilom Dulovićem. Naravno da je dobrodošao, ali čekamo na njegovu odluku. Šansu će dobiti i talentovani nekadašnji mladi reprezentativac Filip Šćekić koji je raskinuo ugovor na Kosovu. Uz to, vratili smo u svoje redove mladog Pavla Čujovića. Jednostavno, moramo Jedinstvo vratiti tamo gdje mu je i mjesto”, ističe Bećirović.

 

Send this to a friend