Fudbal

Zaslužili smo pobjedu u Sofiji

foto: FSCG

Stefan Mugoša bio je na pragu da postane junak pobjede u Sofiji, ali zbog sudijske lakrdije nije bio čovjek odluke.

Ipak, napadač “sokolova” pamtiće meč protiv Bugarske po još jednom prelijepom golu u dresu reprezentacije.

“Mislim da smo zaslužili više. Ušli smo u grču, ali smo imali i dobru šansu preko Ivanića. U nastavku smo počeli odlično, poveli, a onda je stigao taj penal. Ne možemo da komentarišemo suđenje, sve se vidjelo. Da smo imali malo sreće mogli smo da pobijedimo i to ubjedljivo”, rekao je Mugoša.

Marko Janković takođe je žalio zbog već viđene pobjede na stadionu “Vasil Levski”.

“Kada se primi gol poslije ovakve greške, onda nije lako. Nije prvi put da nam se nešto slično događa. Velika šteta što se ovako završilo”, rekao je Janković i okrenuo se duelu sa Englezima:

“Biće praznik, pun stadion, odavno takav tim nije dolazio u Podgoricu. Mnogo toga treba da se poklopi. Neophodno je da odigramo odličnu utakmicu, da oni, iskreno rečeno, imaju nešto slabiji dan, da imamo i sreće i pa da ostvarimo pozitivan rezultat. Igrala je Crna Gora ranije sa Engleskom, nismo im bili lak rival, nadigravali smo se sa njima. Daćemo sve od sebe to je sigurno”, istakao je Janković.

Crna Gora će Englesku dočekati u ponedjeljak od 20.45.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
justitio
Gost
justitio

Da li je savez reagovao na onu bruku? Makar protest UEFA-i? Da ih pita sto ono bi momci,sto padoste? Ne izgleda, manji smo nego sto nam broj stanovnika i povrsina govore!

Goran
Gost
Goran

Da je srece povukli bi ekipu odma iz takmicenja,odma ili da nam daju tu pobjedu. Zasto su uvodili ovu VAR tehnologiju? Ima li snimak ako je neka sporna situacija???
Realno pored Engleza I Ceha nemamo prevelike sanse,a ako ovakve odluke idu na stetu “manjih ” reprezentacija onda bolje odma da im pustimo pa nek se igraju….
Frustracija na 1000%

Send this to a friend