Fudbal

Zato što je činio svima i svakome, to ga je negdje koštalo, najmanje je na sebe mislio

Stevan Jovetić je jedan od najtalentovanijih fudbalera ikada sa prostora bivše Jugoslavije, ali su ga povrede omele da, do sad, ostvari očekivanu karijeru.

Da fudbalski kvaliteti ipak nisu najvažnija stvar u životu jednog čovjeka koji se profesionalno bavi najvažnijom sporednom stvari na svijetu, svjedoče priče Podgoričana o ličnosti nekadašnjeg kapitena Partizana.

“Stevan Jovetić dođe u Crnu Goru, pomaže ljudima. Da novac bolesnima, ugroženima, čak nekim drugarima plaća kockarske dugove, jednom je glavu spasio, da ga ne ubiju zbog dugova. Kakva je to ljudina! Nije bahat, ne razbacuje se parama, mi ovdje gledamo kako neki s novčanicom od 500 eura pale tompus, on nije takav, totalna suprotnost. Voli jako porodicu i provodi vrijeme a njima, ne opija se. Došao je 2016. na skup reprezentacije, mi ga pitamo: “Brate, je l moguće da je onaj Palasio prije tebe u tim?!” kaže on: “Ne smijem i neću da pričam o tome dok sam u Interu.” Kasnije nam je rekao da u Interovoj upravi vlada haos, da je to naš problem, da imamo dosta kvazistručnjaka u upravi. Joveta je divan momak, brat, sin, otac, zet za poželjeti, gdje god da je na TV vidio bolesno dijete, zvao, išao i pitao:” Koliko para treba?”“, naveli su navijači Intera iz Crne Gore.

Opisu ljudskih kvaliteta reprezentativca Crne Gore pridružili su se i kreatori kultne stranice na Fejsbuku – Pogrebne i kladioničarske usluge Podgorica.

“Čudo od djeteta. Neizbrušeni dijamant. MAJSTOR. Naše dijete, podgoričko, lijepo vasipitano, kulturno, nikad pogriješio nije, niti će. Zato što je i činio svima i svakome, to ga je negdje i koštalo glavne stvari u karijeri, jer je najmanje na sebe mislio. Pomaže i daje i šakom i kapom, to je tradicija koju je Guzo započeo, Dejo nastavio, a evo i Stevan priihvatio najradosnije. Negdje prošle godine, dok je bio u Francuskoj i oporavljao se od povrede, ništa nam nije bilo milije od toga, da kaže ovo su moji Podgoričani, pratim ih na Instagramu i Fejsbuku, odraše me od smijeha, budalice. Joveta, burazer“, navedeno je.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milija Somi
Gost
Milija Somi

Joveta,kralju,za dusmane samo da nabrojimo klubove,Partizan, Fiorentina,M,Siti,Inter,Seviljai,Monako….ovi sto kritiku ne vjerujem da znaju odakle su ovi klubovi

DUKLJA
Gost
DUKLJA

DAĆE BOG ,ŽELIM TI SREĆU .

Velimir
Gost
Velimir

Sretno Jovets kralju!

Natko
Gost
Natko

Od tako dobre porodice tesko da moze biti los.Prije svega ljudina a onda veliki sportista.Stevo ne daj se samo naprijed.Srecnooooo

Vlado PG
Gost
Vlado PG

Jojo ljudina mada ne moze mu bit ni od koga iz familije da ne valja.
Pokojni Misko je bio ljudina od čovjeka , majka Svetlana neznam kako da to nazovem to nije zena nego čoek žena.

Buskovic Nikola
Gost
Buskovic Nikola

Dejo,Joveta i prije njih Guzo Vujovic,pokazali su da su tu za prijatelje,rodbinu i druge ljude kad im je najteže,treba procitat intervju sina Branka Bulatovica,pa Ce se vidjet koje kakva velicina

Baki
Gost
Baki

Respekt!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ni isus nije toliko dobrocinstava uradio.idolopoklonstvo.

Sijenka
Gost
Sijenka

Najbaksuzniji domaci igrac na ino trzistu a strasan momak prije svega. Sto kazu, prvo si covjek a onda sve ostalo, e to je Stevan Jovetic

Loookaaa
Gost
Loookaaa

Kralj !

Srbin Crnogorac
Gost
Srbin Crnogorac

Meni najmiliji igrac CG reprezentacije. Nikada ga nisam upoznao a nadam se da hocu. Na tv-u se vidi njegova da kazem lijepa priroda. Sretno Stevane u zivotu. A sto se tice karijere dosta si uradio.

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Sto sam ja bogu skrivio pa nisam postao fudbaler. A bio sam dobar igrač.

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Sto da kažem brate je li ovo plaćeno. Mene je miliji mihajlovic.

Cantona777
Gost
Cantona777

No sto je obicna balerina uvijek 0 za reprezentaciju nikad cuo od nikog ovo sto se pise a krecem se u tim krugovima veze nema

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Joveticu lijepo je Sto mislis na familiju I prijatelje I pomazes. Vrlo vjerovatno da ti dobar dio nece bit zahvalan Ali nije mi bitno. Jednom se na zemlji zivi, a nedje drugo ceka zivot vjecno koji kupujemo ponasanjem na zemlji. Neko to od gore vidi Sve.

GOJKO
Gost
GOJKO

Vratice se joveti sve na dobro.Prebrodice on sve povrede i ostati dobar covjek kao i sad.Ko zna koliko ga trofeja ceka u zivotu.Mozda kao trenera.Zivio ti puno ljeta.

Prc CG
Gost
Prc CG

A po čemu je on jedan od najtalentovanijih fudbalera svih vremena sa prostora ex YU??!!!!
Samo mi navedite jedan razlog za to osim sto igra za reprezentaciju CG pa vam je najbolji….!!!

stetoc1na
Gost
stetoc1na

ovaj tekst je preuzet sa srbijanskih medija, nisu ga nasi novinari pisali pa da coek kao ti pomisli kako smo pristrasni…prc.

Drago
Gost
Drago

Joveta ljudina , daće Bog da opet uživamo u njegovim majstorijama . I da ga gledamo na evropskom ili svjetskom prvenstvu na čelu naše reprezentacije !!! Živio majstore !!!

Risto
Gost
Risto

Joveta želimo ti da što prije ozdraviš.

Risto Penta
Gost
Risto Penta

Što je ovo ljudi, napraviše od fudbalera doktore…

Vasiljevic
Gost
Vasiljevic

Soj!!!!!

zvizdan
Gost
zvizdan

zivio

marius
Gost
marius

Cinis dobro, dobro ce ti se i vratit. Joveta puno srece kako u zivotu tako i u fudbalu, uz zelju da te ove povrede od sad zaobilaze.

Boba
Gost
Boba

Super momak!

STEVEN VAN MOL
Gost
STEVEN VAN MOL

Dobri Joveta. Vidi se po njemu da ima finu prirodu.

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Zar je iko ikad sumnjao da se radi o ljudskoj klasi i majstoru cak i van terena? Volio bih da znam ko su neki koji ga pljuju, da vidim ko su te bitange i neostvareni ljudi.

Maks
Gost
Maks

To su ljudi kojima je dao deset puta pa mu dosadilo jedanaesti, nasa posla- ucini sto puta ,ne ucini jednom- nista ne valjas. Ruzno je sto mu karijera prodje u povrede, kao covjek – svaka mu cast..

Slobodan um !
Gost
Slobodan um !

Sto godina zivio Joveta

Send this to a friend