Fudbal

Završen projekat Fudbal u školama

Učenici osnovnih škola ,,Ratko Žarić“ i ,,Oktoih“ osvojili su prva mjesta u svojim kategorijama na danas odigranim finalnim mečevima u okviru projekta ,,Fudbal u školama“.

OŠ ,,Ratko Žarić“ iz Nikšića slavila je u uzrastu IV i V razreda nakon minimalne pobjede u finalu odigranom protiv OŠ ,,21. maj“ iz Podgorice. Treće mjesto pripalo je Osnovnoj školi ,,Vladimir Nazor“ iz Podgorice, koja je sa 6:1 savladala OŠ ,,Savo Ilić“ iz Kotora.

U uzrastu II i III razreda, finale je pripalo OŠ ,,Oktotih“, koja je sa 1:0 bila bolja od OŠ ,,Mileva Lajović“ iz Nikšića. Treće mjesto u ovom uzrastu osvojila je OŠ ,,Savo Ilić“ trijumfom nad ,,Drugom osnovnom školom“ iz Budve – 4:3.

Pehare pobjednicima uručili su generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac i direktor Direktorata za mlade u Ministarstvom sporta i mladih Miloš Lalević.

,,Fudbal u školama“ je projekat Fudbalskog saveza Crne Gore posvećen popularizaciji fudbala među djecom uzrasta od sedam do 10 godina. Organizovan je u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih i uz pomoć Ministarstva prosvjete, a u premijernom izdanju učestvovali su đaci iz 30 škola širom Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SFC Brnovic.
Gost
SFC Brnovic.

Najbolji potencijal i mislim da ce stici do velikih stadiona je Rakocevic Lazar iz osnovne skole Vladimir Nazor. Trenerski tim Mijovic, Pavice bez pogovorno tvrde da je Crna Gora rasanik fudbalera ne brusenih dijamanata koje treba dovesti do sjaja.

Cetinjanin21
Gost
Cetinjanin21

A Skole iz Cetinja ne igraju jer nemaju salu za filskulturu hahahahahahaha

Brcki
Gost
Brcki

E jeli to moguce, e stvarno da se zorimo vise s Cetinjem a da euro se zali ulozit u njega nema nidje, apel za dvije sale za Cetinje gordo.

Send this to a friend