Fudbal Nikšićani u Golubovcima

Zeta koristi umor šampiona

Sutjeska je tražila odlaganje utakmice sa Zetom u okviru 2. kola Telekom 1. CFL za neki drugi datum, ali je Takmičarska komisija FSCG odlučila da se utakmica igra danas.

“Vukovi” na svojoj “Trešnjici” u derbiju dočekuju (17.30) aktuelnog šampiona i žele da iskoriste očigledan umor izabranika Nikole Rakojevića.

“Utakmica sa Sutjeskom je najteža u prvenstvu, jer se radi o ekipi koja je najozbiljniji kandidat za titulu, na čijoj klupi je Peco i koja u Evropi pravi ozbiljan posao”, poručio je Dejan Roganović, trener Zete.

Zeta na posljednje četiri utakmice nije uspjela da izađe na kraj sa Sutjeskom na svom terenu “plavo-bijeli” iz Nikšića su upisali tri remija i jedan trijumf.

“Biće izuzetno teško, respektujemo rivala, ali vjerujem da će moja mlada ekipa da pruži maksimum i da će da odigra što bolje. Jednostavno, želim da vidim gdje smo trenutno u odnosu na našu vodeću ekipu”, jasan je Roganović.

Naš prvak je sa druge strane umoran, okršaj sa “vukovima” će da mu bude sedmi u posljednjih mjesec dana. Međutim, Zeta je test psihe i izdržljivosti nakon poraza od Linfilda, kao i pred revanš sa šampionom Sjeverne Irske koji je na programu u utorak u Belfastu.

“Želimo da osvojimo tri boda, bez obzira na činjenicu što odmah poslije Zete putujemo za Belfast”, direktan je napadač Stefan Nikolić, koji zna da je Sutjeska za sve motiv više…

“Neće nam biti lako, ali smo u obavezi da uvijek idemo na pobjedu. Razmišljamo i spremamo se za revanš za Linfildo, gdje nije sve završeno. Međutim, protiv Zete ćemo pokušati da stignemo do trijumfa”, poručio je Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tttt
Gost
tttt

Kako da neki naš klub napravi nešto ozbiljnije u evropi kad te savez ne podrzava.Ograniči te sa tri stranca.od iduće godine sa dva mlada igrača u startnih 11(moraš imati 4 u osamnaest ) i ne želi da ti odloži utakmicu od koje ti mnogo toga zavisi….malo je reći SRAMNO!!!

Aloalo
Gost
Aloalo

Ne trebaju nama neprijatelji sa strane. Sami sebe gazimo li gazimo. Svuda u svijet bi odlozili utakmicu sem kod nas. Sutjeska, razbij ih !!!

Send this to a friend