Fudbal

Zlatibor nova baza

Nakon nešto više od deset dana rada u Podgorici na tropskim temperaturama, fudbaleri Budućnosti juče su se preselili na planinu.

Ekspedicija podgoričkog prvoligaša otputovala je na Zlatibor gdje će odraditi glavni dio priprema za start u kvalifikacijama za Ligu Evrope i mečeve sa estonskom Trans Narvom.

Šef stručnog štaba Branko Brnović na put je poveo sve one igrače na koje računa u predstojećoj sezoni i to sa dva pojačanja – Petrom Grbićem, koji se nakon godinu dana vratio među plavo-bijele i Milošem Vučićem, koji će u njihove redove stigao iz Sutjeske.

Na Zlatibor su otputovali: Miloš Dragojević, Danilo Nikčević, Lazar Baltić (golmani), Stefan Milić, Slavko Damjanović, Dejan Boljević, Miloš Vučić, Bojan Roganović, Luka Mirković, Miloš MIjić, Draško Božović, Vasilije Terzić, Miloš Raičković, Igor Ivanović, Dušan Stoiljković, Petar Grbić, Dušan Bakić, Mihailo Perović, Dejan Zarubica, Marko Mrvaljević, Ivan Bojović, Vuk Striković, Lazar Mijović, Abdel Osmanović i Igor Vukčević.

Naravno, tokom boravka na Zlatiboru Budućnost će odigrati i par utakmica. Prva je već u utorak 25. juna, kada će Podgoričani ukrstiti koplja sa Partizanom. Taj susret igraće se na stadionu Slobode u Užicu, a za jedne i druge biće prilika da vide koliko su do sada uradili.

Send this to a friend