Košarka Bemax arena domaćin

3×3 turnir u nedjelju u Podgorici

Organizacija 3×3 Montenegro uz podršku Košarkaškog saveza Crne Gore, Ministarstva sporta i mladih i Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada u nedjelju, 1. novembra u Bemax areni organizuje turnir u basketu “Podgorica 2K20”.

Planirano je da se turnir održi u više kategorija, bez prisustva publike i uz poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i Instituta za javno zdravlje.

“Želimo da pokažemo da je apsolutno moguće organizovati sportski događaj, a biti odgovoran i prema sebi i prema drugima. Zdravlje svih nas je naravno uvijek na prvom mjestu, ali sport jednostavno, pokazuju to primjeri iz cijelog svijeta, mora da “živi”. Na ovaj način, na oduševljenje brojnih basketaša, koji su se uželjeli kvalitetnog takmičenja, ali i naših fanova, želimo da pošaljemo jednu lijepu poruku i siguran sam da ćemo uspjeti u toj namjeri”, rekao je Filip Patković, predstavnik organizacije 3×3 Montenegro.

Prijave ekipa i više informacija o turniru “Podgorica 2K20” možete pronaći na 3×3 Montenegro Facebook i Instagram kanalu, a svi naši fanovi moći će da prate događaj uživo na 3×3 Montenegro YouTube kanalu i Facebook profilu.

3×3 Montenegro je oficijalni organizator 3×3 turnira pod pokroviteljstvom FIBA i KSCG.

Send this to a friend