Košarka

ABA ligo stidi se, prijetili su nam da ćemo izgubiti, ako se ne vratimo na parket

foto: KK Crvena zvezda

Nakon tvita o kojem smo već pisali, Noris Kol je opširnije o dešavanjima u Beogradu govorio za specijalizovani košarkaški portal “Eurohoops”.

Amerikanac je bio u čudu poslije nevjerovatnih scena i napada na košarkaše Budućnosti Volija prije meča sa Crvenom zvezdom.

“Bilo je to najneprihvatljivije i najneprofesionalnije košarkaško okruženje. ABA liga treba da se stidi zbog ovoga što se desilo večeras. Ubacivali su stolice, piće, pljuvali nas, bilo je i vatrometa i drugih predmeta po terenu. Uz to, njihovi navijači su trčali po parkeru i ometali naše zagrijavanje do te mjere da smo morali da napustimo teren. Potpuno nesigurno i neprihvatljivo okruženje”, rekao je Kol.

Mnoge je začudila odluka košarkaša Budućnosti da se vrate na parket.

“Utakmica nije trebalo da se igra. Međutim, zaprijetili su nam da ćemo izgubiti šampionat, ako se ne vratimo na parket”, dodao je Kol.

Uporedio je i atmosferu u Beogradu sa onom iz Podgorice.

“Navijači u Podgorici nisu trčali parketom tokom zagrijavanja timova. Nisu dodirivali igrače, niti su ubacivali čaše sa vodom na parket. ABA liga odlučila je da nas kontroliše, ali to nije uradila kada je Beograd u pitanju. Jednostavno u Podgorici na terenu nije bilo vandala”, zaključio je Amerikanac.

Epilog večerašnjeg meča je poznat, Budućnost je u neregularnim uslovima izgubila i predala ABA krunu Crvenoj zvezdi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivan
Gost
Ivan

Niko ne zeli da gubi sa 50 razlike samo Budućnost VOLI !! hahahahaha

Crni Gruja
Gost
Crni Gruja

Pa niste morali toliko da izgubite

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Noris Kol ! Umjesto da za Budućnost Voli igra neki Podgoričanin ili neznam, neko iz Crne Gore igra tamo neki Noris Kol ! Ovo ne važi samo za Budućnost Voli, ovo važi i za Zvijezdu a i mnogo šire. Sport više nije sport kao što je bio u ona davna ali lijepa vremena ( osamdesetih) kad je npr. Marko Marković… Više »

DUKLJA
Gost
DUKLJA

saglasan 100%.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

I dao mi ninus he he.

sarsina
Gost
sarsina

тридесет,четрдесет,педесет….настави низ

Bane
Gost
Bane

U Podgorici je otvorena pandorina kutija u trecoj utakmici. Za sve sto se desavala sinoc u bgd-u, treba da zahvalite onim likovima sto su ulazili na teren, onim sto su gadjali odja loptom. Sinoc je Kol gadjao kamermana loptom, Klarka zamahavio ka publici. To se ne radi. Videli ste Lazica posle trece utakmice, atmosfera vrhunska. Ovo je problem do vas,… Više »

The T
Gost
The T

Ne, nije. Ono je bio samo “docek” slican onome sto je Zvezda dozvolila u prve dvije utakmice. Pa eto, da se i PG postavi kao oni u BG. Nazalost, sport je jedna tuzna prica sad, jer je ovo sve osim sporta. Dok je Covica i slicnih Covicu, ovdje nema sporta, a jos manje srece.

DJURO-PUCAR
Gost
DJURO-PUCAR

Kad se stvar desi , ne vrijedi kukanje ni svadja, jer to ne pomaze ni jednoj strani. Medjutim istina je da sve prolazi , ali SRAM I NEDJELA OSTAJU ! Dzaba je sada traziti krivce I razloge , trebalo je sve ti staviti pod kontrolom prije da ne dodje do ovoga! MADA NEMA VISE NI SPORTA NI SPORTASA PRAVIH, KAD… Više »

vukomita
Gost
vukomita

ZASTO JE EKIPA VRACENA U JAZBINU POSLE LINCA..NIKO VAS NIJE MOGAO NATJERATI DA SE VRATITE NA NEPRIJATELJSKI TEREN …ZASTO STE SEBE PONIZILI PRED MNOGO GORIM OD VAS..ZASTO

DUKLJA
Gost
DUKLJA

SVAKA ČAST NA KOMENTAR.

zdravo bili
Gost
zdravo bili

E vala ja da vi rečem, muka mi je od ove kuknjave. 43 razlike opravdati ludom atmosferom mogu samo žene.
Mene je sramota i čitati.

sarsina
Gost
sarsina

e ako si im reka…

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Ovako, za sve koji potenciraju 43 razlike da pojasnim. Zvezda je dobila utakmicu jer je samo ona postojala na terenu, ne zato što su odigrali fenomenalno nego što su igrači budućnosti bili toliko prestravljeni zbog dešavanja u sali, da kontejner nisu mogli da pogode. Neka im je sa srećom sve samo da su što dalje.

Stanko
Gost
Stanko

Verujem da želiš da budu što dalje. Posle ovih 5-6 utakmica ove sezone, znam i zašto.

Crni Gruja
Gost
Crni Gruja

Oni su profesionalci, to je njihov posao i za taj dobro plaćeni posao oni dobijaju novac. Šta bi bilo kada bi se električar plašio struje, ostali bi u mraku. Doduše svi iz bivše SFRJ i žive u mraku

Titograd
Gost
Titograd

Vraca se milo za drago. Ali dokle ta mrznja ide pi politika je za to kriva. Vratite sport sportistima. U upravi nasoj nema sportista jedini je tu gaso i niko vise sramno. Gdje je Scepo, Vulje, S.Ivanovic, ……

Djordje Milic
Gost
Djordje Milic

Zalosno je da poslije 43razlike, znaci rasturanja u svakom smislu kosarkaskom se sad naglaba o nesportskoj atmosferi prije meca. Ti nasi igraci, pogotovo stranci iz Buducnosti su trebali da skupe muda I bar pruze neki dostojan otpor C.Zvezdi a ne sad da placu Kao tetkice neke. Najveca sramota sinoc je bila igra Buducnosti I rezultat na kraju. Treba bit covjek… Više »

Davor
Gost
Davor

Bio sam sinoc u Pioniru. To sto se desilo pre utakmice je bilo nedopustivo i ostavilo je mucan utisak na svakoga ko je u tu halu dosao zbog kosarke. Da li je to bio odgovor na desavanja u Podgorici, manje je bitno. Ono sto je bitno je da su sudije pozvale kosarkase Buducnosti da izadju iz svlacionixe kada su uslovi… Više »

Slika ABA lige
Gost
Slika ABA lige

Glavno pitanje je da li bi uslovi bili regularni i da li bi se tako jutros komentarisalo, da je kojim slučajem Budućnost vodila pri kraju meča. Normalno da nebi, jer je Čović bio spremio sve vrste scenarija, po cijenu da neko da pogine, nebi dozvolio da Budućnost ponovo dobije. Šta misliš kako su se osjećali stranci koji ovo nijesu nigdje… Više »

Przi
Gost
Przi

Davore, o čemu bulazniš, Davore? Pljuvačina se nastavila sve vrijeme, dodali su na parteru tri reda stolica preko postojećih dva reda. Što se tiče Morače, prva utakmica je bila odgovor na dvije u BG, a druga je bila savršeno organizovana. Da se razumijemo, izgubili smo, srećna bila titula, ali je li bilo sve neorganizovano, donosno podmuklo organizovano, jeste. Igraci su… Više »

Davor
Gost
Davor

1. Ti redovi se dodaju za svaku utakmicu za koju je interesovanje veliko.
2. Sto se pljuvanja tice , nije ga bilo. Ali ako si ti bolje video iz Podgorice nego ja koji sam bio u hali, onda si ti u pravu.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sigurno je on bolje vidio iz Rožaja no ti iz hale

Sramno
Gost
Sramno

To je i Zvezdu spasilo, što su sudije i delegat ucijenjeni, vidjeli ste Čovića, koji se šetao od jednog do drugog sudije i delegata i dogovarao kako da sapsi svoj plan i da s utakmica odigra. Njemu je najbitnije bilo da izvede igrače Budućnosti na teren. Sramna pobjeda

DAKSON
Gost
DAKSON

Može li mi neko dati odgovor na pitanja: Da li bi Budućnost dobila ijednu utakmicu proti Zvezde da se igrala pred praznim tribinama(u Beogradu i u Podgorici)?
Da li bi Budućnost dobila ijednu utakmicu da su igrali Perperoglu i Regland?

Ajvar
Gost
Ajvar

Pitaj vidovitu sojku

DAKSON
Gost
DAKSON

Nijesam čuo niti jednog igrača Budućnosti da je komentarisao katastrofalnu igru napadu i u odbrani. Bez ijedne odrađene akcije, bez agresivnosti u odbrani , bez želje za pobjedom. I uvjek je drugi kriv! Cijelu sezonu Budućnost igra loše! Ima sam osjećaj da plej ne može da pozove niti jednu akciju, jer je Repeša nije osmislio niti jedan napad koji bi… Više »

Delija cg
Gost
Delija cg

Znate dje smo najbolji jesmo 😎

Ajvar
Gost
Ajvar

Liga je obesmisljena dovodjenjem grka. Ako istupi buducnost, i cedevita ce jer im je preko glave ovoga i osta liga na srpske klubice ( cast izuzetku – velikom klubu :partizanu)

Davor
Gost
Davor

Da . Partizan je izuzetak. To nije srpski klub.

Vladan
Gost
Vladan

Partizan je velikan Evropske kosarke a ne Zvezda sa sjedistem u Zelezniku, I ovo nema veze sa nacional sovinizmom.Covic je sa FMP-om dokazao koliki je kosarkaski strucnjak.

Ajvar
Gost
Ajvar

Za Partizan se zna u evropi, boze moooooj

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Ovakvo ponasanje je ipak prvo vidjeno u C.G.Ne u ovolikoj mjeri,ali priznacete dvi da je sve od nas pocelo.Bolje gostoprinstvo nismo mogli ni ocekivat.

Bbc
Gost
Bbc

Sram te bilo a prve dvije u Beograd???
A u pg ni primac onome

oooo
Gost
oooo

Srbijanci po ko zna koji put pokazuju ko su i kakvi su. Jos od njihovih ustanaka, pokolja, familijarnih ubistava, ratova, osvajanja, genocida itd itd pa se to moralo i odrazit i na sport sto se desava redovno njihovim timovima u EU ligama kao i reprezentaciji. No Evropa je to odavno prepoznala i vidjela pa ih je i upoznala.

malo časti
Gost
malo časti

Ode ti u istoriju i to novokomponovanu. Ljudi su nas razbili najviše zbog Repeše i tačka. Nije u stanju da individualce podredi timu.

Dobric vilica
Gost
Dobric vilica

Pobjeda svega sem kosarke

somi
Gost
somi

Sramota,izgubiti sa tolikom razlikom.

Mark
Gost
Mark

Izgubili ste svejedno.Nije trebalo igrati utakmicu i gotovo.Po cijenu neznam cega !Ovo nema veze sa kosarkom.Srpsko ludilo !

samoreciaaa
Gost
samoreciaaa

Ovo je ludilo svih i vise nije sport ako ne znaju biti veliki kada gube kao i u pobjedama ne treba igrati niti gledati. Kao da je vazno uostalom ko ce pobijediti. Pod hitno rasformirati ANA ligu i neka ibacuju loptu kuci i tacka.

Cedomir0
Gost
Cedomir0

Neka mi neko odgovori na ovo pitanje: Ako je CZ bolji tim od Budućnosti, zašto nije pobijedila u četvrtoj utakmici ovog ciklusa, koja je bila 100% lišena navijačkog nasilja?

Lorenzo
Gost
Lorenzo

Evo Jan cu. Zato sto je u zadnjih 20 god samo jednom dobila u Pg i to ove godine. A isto tako i zato sto ce u narednih 20 godina dobiti nijednom u Pg!!

Ana
Gost
Ana

@Lorenzo Bgm lazes. Odmah da te demantujem, ja bila prije par godina kad je Kalinic dao kos u zadnjim sekundama i dobila Zvezda za pola kosa. Pljas. 🔴⚪️

mimo
Gost
mimo

Zato sto Zvezda nije dobila ni Partizan u gostima u play off-u, pa ni Buducnost. Jedino je Buducnost napravila brejk u gostima, u majstorici sa Cedevitom, niko vise… Al to nije dovoljno. Mada ovo finale je stvarno sramota. Ne pamtim kad sam u Moraci vidio da navijaci pljuju protivnicke igrace… A o Beogradu necu ni da pricam – zastidje. Ni… Više »

Dex
Gost
Dex

Ne pamtim kad sam vidio da u Moraci navijaci pljuju protivnicke igrace?? Jeli moguce da si ovo izgovorio???

malo časti
Gost
malo časti

Između ostalog i zbog toga jer su sudije svašta tolerisale kao npr. kopanje očiju Beronu od strane Kola. Vi o košarci nemate pojma, nije dovoljno da vam se naruče igrači, zatim trener luzerčina najveća ali samo se tješite neregularnom atmosferom pored rekordnih poraza u finalu 🙂

Moje ime
Gost
Moje ime

Hahaha 43 razlike jer su se djetici prepali hahaha resetovalo ih navijanje na fabricka podesavanja nisu znali koji je njihov kos 😂

Bazinga
Gost
Bazinga

Dovoljno je da se pojavi Čović sa svojim izjavama, i široke narodne mase dođu do ludila. Iskreno mislim da su i jedna i druga navijačka strana podjednako krive za dešavanja. Ali mislim da tome dosta doprinose izjave pomenutog Čovića, koji sport prebaca u politiku(državne projekte i slično). To mu odgovara na domaćem terenu, pita li se hoće li ikada gostovati?… Više »

Esme
Gost
Esme

Kmeeee kmeeee haha

Hmmm
Gost
Hmmm

Za ovako ponasanje navijaca nek zahvale repesi i gordicu. Potpalili su navijace u PG, i vidjeli smo sta je bilo. Morali su da ocekuju ovako nesto.

Repesa
Gost
Repesa

Nadam se da ostajem na klupi vidim posiljke padaju

Dobitnik
Gost
Dobitnik

Da pricamo realno .Navijao sam za Buducnost sto je i normalno jer sam iz crne gore . Ali neprihvatljivo je da buducnost ovako lose odigra sve tri utakmice u goste pogotovo ako znamo da zvezda nema prvog pleja.druga stvar po imenima buducnost je jaca ali to nisu pokazali.kao trece neprihvatljiva je i organizacija meca jer se ni klupa Buducnosti nije… Više »

Cg..
Gost
Cg..

Nemaju bre pojma! Zaradjuju ogroman novac a ne mogu par koseva da povezu.
Zvijezda ich je rabila sve 3 utakmice u BG.
Napolje svi, od trenera do ovih na klupi!

Rade007
Gost
Rade007

Budućnost mora da istupi iz ove sramotne privatne lige i da igra u nekoj drugoj,ako ikako može. Ne znam da li ima neka druga u okolini,đe bi moglo da se pristupi.

Mare
Gost
Mare

Može u albanskoj.

Rade007
Gost
Rade007

Bolje bi bili dočekivani no u ABA ligi.

Miki
Gost
Miki

Ne sporim pobjedu zvezde, nadigrali su igrace buducnosti. Ali stvarno sta radi Aba povodom svega ovoga. Nista. Ozbiljnije organizacija bi I praznici tribine I novcano kaznjavale klubove zbog ovakvih incidenata (pricam I za zvezdu I za buducnost, tj. Ono sto se desavalo I u pionir u I u moraci). Nzm ko su ti siptar koje treba ubiti i zaklati, nzm… Više »

Evroliga
Gost
Evroliga

Da se ovo desilo u Evroligi, znaš kada bi Zvezda ponovo igrala u njoj NIKADA

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Medvedja usluga djece funkcionera. Znalo se da ce se morat ic tamo na petu utakmicu. Vraceno milo za drago

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Tako zdravo zivio 🙂

Dosta vise !
Gost
Dosta vise !

Jednostavno samo izadjite iz ABA lige i time pokazite svoj stav ili se prestanite zaliti ! Igrati u atmosferi nasilja, mrznje, najodvratnijih provokacija i straha za bezbjednost igraca i strucnog staba gdje su im bukvalno ugrozeni zivoti vise nema uopste nikakve veze sa kosarkom i sportom. Prekinuti i sve odnose sa KK Crvena Zvezda i njenim rukovodstvom sve dok ocigledno… Više »

pfd
Gost
pfd

no sto no da izvedu

MARKO
Gost
MARKO

Dosao sam ovde samo da vidim dokle ide vase licemerstvo braco crnogorci. Cudno je kako brzi zaboravljate kako ste se godinama unazad ponasali u moraci prvo protiv partizana a posle i zvezde. Godinama ste trpali pare u buducnost a kad se nije isplatilo onda ste poceli bas ovakvim ponasanjem da pokusavate da opravdate ulozeno. Zvezdini navijaci vas nikad nisu mrzeli… Više »

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

A mali Nuhodzic??? Eeee,ako se vi pravite slijepi,mislite da su i svi drugi!!!

Ozezi
Gost
Ozezi

Tek sad sam shvatio zasto vicu Siptari,Siptari.Raduju se sto se onaj covjek s naocarima obogatio na racun Kosova iz budzeta Srbije.

Puni Puni
Gost
Puni Puni

hahahah -40

Hahhaahah
Gost
Hahhaahah

Pa oni su mislili da ce da dobiju 20:0 samo sto je pojave na parketu i odglume 2/3 povrede. Trebalo je onda 3:0 da bude posle one bruke na parketu u trecoj utakmici.

Tito
Gost
Tito

Momcino,nijesi ti opravdao ocekivanja,ulizen novac u tebe kao i u cijelu ekipu sa sve,nazovi,trenerom.Svjedoci smo urakmica u Podgorici,i gadjanje i bakljade,i pljuvanje,i skandiranja i mnogo nesportskih stvari,uslova za igru….”Nijeste odigrali kako valja i gotovo”Sve ostalo je opeavdanje za vas i vaseg”trenera,”

Danko
Gost
Danko

Pa e,e! Aj sad momcino odgovori, ako uzmu navijaci ovo da rade na mec Djokovica sto bi onda ti rekao! Pusti pricu, nema potrebe da pricas kad se vec ne stidis ovoga ponasanja!

President \"F\"
Gost
President \"F\"

Bakljada je bila na kraju, niko nikoga nije udario.

pfd
Gost
pfd

tacno tako brat pravi komentar

lunjo
Gost
lunjo

Nije predala. Ovo nije igra finalista bilo koje lige. Ovo je igra pi.aka koje znaju da nisu dovoljno dobri. Na muci se pozoaju junaci. Eto vam muka. Dje vam je srce, crnci i crnogorci.

Danko
Gost
Danko

Pa sto nijesi junaku trazio iste uslove za Zvezdine igrace??? Dunav te oprat ne moze tako da slobodno pusti pricu!

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Da su pobjedili veceras, kakav bi komentar uputio istim momcima koje si sad izvrijedjao?

simo
Gost
simo

Ruku na srce bolji je pobijedio navijam za Buducnost ali ovaj tim je bez veze bruka ziva

Danko
Gost
Danko

Pa odgovori profesionalce i ti i svi ostali: sto nijesi trazio da Zvezda igra pod istim uslovima???

Sokirana
Gost
Sokirana

Ja ne znam cemu ovakvo ponasanje i ovolika mrznja navijaca prema igracima, i jednim i drugim?? Kao ovaj ga toliko mrzi pa ne moze da izdrzi nego na teren izlazi? A da taj isti iduce sezone igra za njegov tim bio bi najbolji? Nepotrebno se dizu tenzije i to ocigledno nekome odgovara jer mi nije jasno da smo takav primitivni… Više »

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Da se napravi pritisak, oni vide u nama kvalitetan klub inace sigurno ne bi dizali tenzije. Ali domaci srbijanci bi omalovazavali Buducnost i da smo dobili 3 prva meca. Nema to veze sa sportom, te njihove frustracije.

pfd
Gost
pfd

gahahahhaha da pogodim zoves se pika i imas nepunih 18 i da ne znas rijec o naavijanju sine pola delije je s rata doslo sta ocekujes od takvih a i sto je jace oni su nas przili da su htjeli da ih tuku tukli bi ih samo su se posprdali sa njima shvati to

bojan
Gost
bojan

Izgubili biste da niste izašli na teren, kažete? Pa ništa se ne bi promijenilo, hehehe…

Borisa linc
Gost
Borisa linc

Hahaha,ne zamjerite mu…nema pojma on ko je Amar.

Poglavnik
Gost
Poglavnik

U

sto smo opasni

bbb
Gost
bbb

Nadam se da ce klub iz ove sezone izvuci pouke. Nadam se. Da vise nećemo imati po 8-9 stranaca. Nijesmo jednog naseg igraca dobili. Dzoni i Aleksa se povrijedise, Barovic PRElimitiran igrac. Sto ste makli Zorana Nikolica a doveli onog Vilijamsa covjek ne zna dje je… Ljepša je energija i navijanje bilo u Moracu kad su igrali Dzermejn Andreson, Di… Više »

Prč
Gost
Prč

Slazem se al tesko je reci da klub nije imao volje i da bije ulozio sredstva,jednostavno su promasena pojacanja sto se svima desava.ipak evro i aba se nisu mogla igrati bez stranaca a veliki peh je povrede domacih igraca jer bi oni mnogo bolje gurali kroz aba ligu.zao mi je samo sto su se vratili na teren jer zvezda sugurno… Više »

NeVoli
Gost
NeVoli

Treba se pojačati za domace prvenstvo

PERA LOZAC
Gost
PERA LOZAC

Ovo je samo vracanje za ona desavanja u Podgorici od prosle godine kako u hati tako i oko hotela i u samom hotelu.Nebitno ko je to prosle godine radio da li Bjelopoljci ili neko drugi bitno je da se radilo i da ovi drugi nisu zaboravili.

Danko
Gost
Danko

Ne mozes oprat sudije NIKAKO , razlika je veoma jasna!!!

marius
Gost
marius

Scenarista svega ovog je jedan “mali” zli čovek s naočarima.

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Sve u svemu SRAMNO !!!

Ana
Gost
Ana

Kol, poz te Amar. Izadji mala. 🔴⚪️

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Ooooo Srbi 🙂

Mili
Gost
Mili

Ovo sto se nocas dogadjalo je najveca sramota u istoriji Aba lige. Covicevci neka vas je sram, definitivno je Zvijezda bolji tim od Buducnosti u ovim finalima ali na ovakav nacin da dodju do pehara i sramno.

Danko
Gost
Danko

Moraju tako! Ka u vaterpolo, fudbal, rukomet… Stvarno, kakvi jadovi nevjerovatno!

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

A nijeste bili zagrejani, pa sto ne kazete😁😁😁😁😁😁

ZDS
Gost
ZDS

-U-

mome srcu jedina

Nik
Gost
Nik

Hahahahaha

Sasa 1
Gost
Sasa 1

Jel kol bio u sastavu buducnosti nocas

EUFORIJA
Gost
EUFORIJA

Bolje da je niste ni igrali! Izgubili bi 20:0 za zelenim stolom, a ovako ste pukli 43 razlike, bruke jedne.

ZDS
Gost
ZDS

Boga molim da neko od ovih igraca ili uprave Zvezde dodje ljetos u CG i da ga sretnem. Toliko.

Komsija
Gost
Komsija

“Cudo” ces napravit,eno se tresu!!

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Oprezno sa željama, možda se ispune.

Cikota
Gost
Cikota

Cudo ces im ucinjet

erlanz
Gost
erlanz

Zašto ?

Sve je ok
Gost
Sve je ok

Sila si

Milos
Gost
Milos

I ja…

Pravoslavac
Gost
Pravoslavac

Zds@Ahahahahah…. A ti si rambo, izvini nijesam te poznao!

Bjezi druze
Gost
Bjezi druze

Kazu da Odzo ljetuje u Canj. Pocni da cekas,mozda skokne vec sjutra.

Tixy
Gost
Tixy

@ZDS, nemoj tastaturu zaboraviti, ona ti je glavno oružje xD
Hahahhaahahahahahaha

No name
Gost
No name

Bravo ZDS HVALA BOGU BIT ĆE IH LAKO PREPOZNATI SAMO TREBA OVE SNIMKE SAČUVATI DA IH LAKŠE MOŽEMO PREPOZNATI LJIJEP POZDRAV ZA TEBE..ZDS..

razocarani
Gost
razocarani

Neka ,,junace,,utopio bi se od straha.

Danko
Gost
Danko

Oni ce doc i smijat ce se ovome sto su nam uradili u sred Budve ili Hiltona i NISTA im ne mozes!!! I ne treba da im mozes! Kad svi zajedno ne organizujemo neku akciju i stanemo protiv ove sramote nista tu ne moze da se uradi. Mozes da ih napanes fizicki ali ces , za razliku od njih u… Više »

Sasa ustasa
Gost
Sasa ustasa

Kad ga pljuneš na plažu, neće znat šta ga je snašlo!

Moje ime
Gost
Moje ime

Keyboard warrior aaaaaaa spasavajte seeee 😂😂😂😂

Send this to a friend