Košarka "Studenti" sve jači

Aleksa Popović u filijali Budućnosti Voli

foto: FIBA

Filijala Budućnost Volija sve je jača. Nakon što je iskusni trener Nenad Trajković preuzeo Studentski centar, ovaj klub je postao jači i za jedno dobro poznato ime na parketu, a veoma blizu je dolazak i drugog.

Reprezentativac Crne Gore sa Mundobasketa Aleksa Popovića potpisao je za Studentski centar, dok nekadašnji kapiten Budućnosti Marko Popović trenira sa ovim klubom, a postoji opcija i da on potpiše.

Studentski centar tako pravi dobar tim za domaći šampionat, preko kojeg će pokušati da izbori plasman u Drugu ABA ligu.

Aleksa među “studente” dolazi iz Lovćena, dok je Marko prošlu sezonu proveo u Zlatorogu iz Laškog.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG 081
Gost
PG 081

Lijepo bi bilo da Ma$s potpise, dijete kluba i kapiten.

delboj
Gost
delboj

Mislio sam za Aleksu da je anti…, ali ako pogledas zadnjih 10 utakmica u kvalifikacijama u reprezentaciji, jedan od nasih najboljih igraca. Sasvim sigurno je bio u grupu od 4,5 igraca koji su najvise doprinosili. U svakom slucaju pojacanje za Studentski centar i dogodine dobar igrac za ABA2 ligu. Ovo je ozbiljnije ulaganje u B tim, pogotovo posle dovodjenja Trajkovskog… Više »

Nije bitno
Gost
Nije bitno

A na Mundobasketu? Što si tad mislio o Aleksi???

Delboj
Gost
Delboj

A sto si ti uopste ocekivao na Mundobasketu izvini. Aleksa je bio tamo totalno zasluzeno. A nama ne ne bi pomogao ni qvintet najboljih trenera danasnjice da napravimo bolji rezultat. Malo realnosti nije na odmet.
I drugi se tamo, kvalitetniji, bore za drzavu. Nemamo je samo mi.

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Očekivao sam pobjedu protiv Novog Zelanda, i mnogo veću borbu, pa i protiv Grčke da ne bude ubjedljiv poraz,, a ne ko prepanute djevojčice, a tobože nekakvi muškarci. Poljaci i Česi mogu, i bili su medju 8, a mi ne možemo, mimo pobjede protiv Japana. Ono što smo ispustili protiv Turske se dešava SAMO NAJVEĆIM MOGUĆIM LUZERIMA izvini! Najgori ste… Više »

....
Gost
....

Hahhha mladjani Aleksa

prevara
Gost
prevara

Zamislite reprezentaciju u kojoj igra igrač i Studentskog centra

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Upravo to. Na bekovima smo ili veoma tanki ili radi ludačka veza za pojedine igrače. Valjda će ove naše uspješne mlade kategorije promijeniti to. Tu ima nekoliko vrhunskih bekova i krila.

Komsija
Gost
Komsija

Cudo da Dašic nije sa nji.

eviva
Gost
eviva

a dobro, ujak mu je u SD

Send this to a friend