Košarka

Basketaši za 10 hiljada eura u Baru

Bar će biti domaćin odličnog 3×3 turnira od 13. jula.

U organizaciji “3×3 Montenegro” biće održan turnir pod nazivom “Bar Satellite 2K18”, na kom će učestvovati nekoliko izuzetno kvalitetnih ekipa, saopštili su organizatori.

Prvog dana turnira na Kraljevskoj plaži u Baru takmičiće se igrači do 18 godina, a onda 14. i 15. nastupaće seniori.

“Turnir u Baru je prošle godine proglašen za najbolji Satellite turnir na svijetu, a ove godine spremamo se i očekujemo još veći spektakl. Nagradni fond i kvalitet ekipa učesnika je u rangu najboljih svjetskih turnira. Prvog dana će se održati turnir za mladje kategorije, a za vikend seniorski. Ovom prilikom bih pozvao i publiku da dodju u što većem broju, jer ih pored kvalitetne košarke očekuje i bogat zabavni program kao i razna takmičenja za koje smo spremili vrijedne sponzorske nagrade.” kazao je Filip Patković koji je u KSCG zadužen za 3×3 košarku.

Nagradni fond turnira je 10 hiljada eura, a pored toga za pobjednika je obezbijeđeno i mjesto za nastup na Čelendžeru u Bukureštu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Duh
Gost
Duh

Svaka čast Mornaru na svemu što rade ali nažalost osim njih ostalo je na nivou od prije 25 godina bez terena otvorenog tipa nijednog i bez bazena obećavanog više puta.

Košarkoljubkica
Gost
Košarkoljubkica

Bravo Barani za zdravi sportski duh !

Bar-basket
Gost
Bar-basket

Prava stvar I reklama za grad Bar I Crnu Goru.Licno znam momke Koji ovo organizuju I sve cestitke za ovo..Dosta nam je nekih toboze pjevaca sto dodju I uzmu pare, dajte ovo ,sport je najbolji promoter zemlje a mi jesmo zemlja kosarke..

ana
Gost
ana

odlican komentar,zamislite samo koliko terena za basket,odbojku,mali fudbal u opstini Bar moze da se napravi umjesto sto dovode mrtvu Galiju,Pljevaljske tamburase itd itd na trg da pjevaju za novu godinu.7 dana traje novogodisnji program gluposti u Baru, kao da je New York.

Send this to a friend