Košarka Druga ABA liga

Bez publike ne postoji draž, ali Sutjeska napada plej-of

“Neću da igram pred praznim tribinama, jer sport bez publike nema draž. Bolje je da sve stane dok se ne smiri situacija oko korona virusa”, rekao je jedan od najvećih sportista svih vremena Lebron Džejms.

A nakon što je Ministarstvo zdravlja Crne Gore donijelo odluku da nema okupljanja na sporskim manifestacijama zbog straha od virusa koji hara svijetom, Sutjeska će najvažniju utakmicu u sezoni odigrati pred praznim tribinama.

Nikšićki košarkaši u Sportskom centru dočekuju Dinamik (18.00) u posljednjem 22. kolu ABA 2 lige. I imaju jasnu računicu pobjeda Sutjesci garantuje igranje u plej-ofu. To bi bio ogroman uspjeh za ekipu Zorana Glomazića.

“Mi se borimo za plej-of, a Dinamik za opstanak u ABA2 ligi, tako da će obje ekipe da budu motivisane. I fizički i psihički smo spremni za utakmicu, nadam se da ćemo obradovati sve ljude koji su nas bezrezevno podržavali tokom čitave sezone. Žao mi je što sada neće biti sa nama, ali takva je situacija”, poručio je Glomazić.

Sutjeska i Dinamik su se tri puta sastajali u drugoligaškom karavanu na Jadranu “plavo bijeli” iz grada piva i čelika su dva puta poraženi na strani, dok su u Nikšiću upisali trijumf. Red je da se tradicija “domaćin pobjeđuje” ispoštuje…

“Svjesno smo da nam trijumf donosi plej-of, tako da ćemo od prvog minuta biti spremni i maksimalno skoncentrisani. Dinamik je mlada ekipa, ali imam jasan cilj ispred sebe”, rekao je centar Nikšićana Boris Lalović.

Sutjeska je cijele sezone igrala toplo hladno, išla iz krajnosti u krajnost, ali je došla u situacija da jedan meč lomi sve. Vrijeme je da budu najbolji do sada…

I Lovćen pred praznim tribinama

Lovćen takmičenje u ABA 2 ligi završava u Skoplju prijestoničani će u 22. kolu biti gosti MZT-a (18.00), a utakmica u dvorani Jane Sadanski” će se takođe igrati pred praznim tribinama.

Vlada Sjeverne Makedonije je baš kao i naša država zbog straha od koronavirusa zabranila javna okupljanja, što se odnosi i na sport.

Lovćen igra za utisak, a MZT da potvrdi drugo mjesto pred plej-of.

“Želimo dobrom igrom da završimo ABA2 ligu. MZT nije u najboljem ritmu, zato imamo kvaliteta da im se suprotstavimo. Forma nam je u usponu i želimo iskoristiti svaku šansu koja nam se ukaže”, rekao je trener Cetinjana, Zoran Kašćelan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Draž
Gost
Draž

A zamisli da ima 5x više publike , ali da se igra bez nadoknade novčane.

Send this to a friend