Košarka

Bitadze ide nazad u Megu, vraća se Nikolić

Očekivane kadrovske promjene dogodile su se u KK Budućnost Voli – gruzijski centar Goga Bitadze do kraja sezone braniće boje Mege, dok se u Podgoricu vraća Zoran Nikolić.

Krajem decembra prošle godine došlo je do razmjene igrača, a Bitadze je doveden kao veliko pojačanje “plavih” za Evroligu i ABA ligu.

Utisak je da je mladi centar ispunio očekivanja, iako nije bio na željenom nivou u finalu regionalnog takmičenja. Svojim igrama u regularnom dijelu takmičenja zavrijedio je MVP priznanje.

Zoran Nikolić se dobro snašao u Sremskoj Mitrovici, odigrao nekoliko odličnih utakmica, a sada će pomoći Budućnosti da osvoji domaću titulu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boban
Gost
Boban

Odzo u finalnoj seriji nije uopste dominirao osim sto je dao neke atraktivne poene.Bitadze je pokazao da je samo prosjecan igrac,ustvari ispod prosjeka.

Misko
Gost
Misko

Talentovan, ali i dosta prljav igrac…pravi puno nesportskih licnih itd ..ako se ne promijeni u glavu tesko da moze imat veliku karijeru ..

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Raspad sistema,gasi mjesalicu,motaj kablove!!!

NeVoli
Gost
NeVoli

Goga ide u Zvezdu
A CDM vec zna da ce Buducnost da osvoji titulu domaću 😁

FCF
Gost
FCF

Više bi Nikolic koristio u ovom finalu od BItadzea. Fizicki je dominantan, pun snage, a pokazao je prosle godine da se moze nositi i sa Odzom kad je ovaj bio u FMP-u. Sve su to pogresne procjene kluba… Svoje ne cijene, a tudje precjenjuju. I tako godinama…

200€
Gost
200€

Tacno. Ako nista, srcaniji je

Send this to a friend