Košarka

Budućnost na listi učesnika Evrokupa

foto: KK Budućnost Voli

Košarkaši Budućnosti Voli igraće sljedeće sezone u Evrokupu, objavljeno je na zvaničnom sajtu ovog takmičenja.

“Plavi” su prošle sezone u kontroverznom finalu ABA lige protiv Crvene zvezde izgubili titulu regionalnog šampiona, pa će od jeseni nastupiti u drugom po kvalitetu takmičenju na kontinentu.

Ipak, i u tom društvu čekaju ih potencijalno veoma jaki rivali poput Huventuda, Galatasaraja, Darušafake, Partizana, Cedevite Olimpije, Limoža, Lokomotive Kuban, Unikahe, Ritasa…

Među 25 učesnika jedan će dobiti i specijalnu pozivnicu Evrolige, a najveće šanse daju se Zenitu i Partizanu. Konačna odluka biće donijeta 27. juna.

Budućnost je imala zapažene rezultate u Evrokupu, stizala je u nekoliko navrata i do četvrtfinala ovog takmičenja, posljednji put prije dvije sezone, kada je eliminisana od Darušafake, koja je potom osvojila Evrokup predvođena Skotijem Vilbekinom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maestro
Gost
Maestro

Osvajamo Eurokup sledeće sezone, viđećete!!

delboj
Gost
delboj

Ono kad dobijes titulu na silu i upravo zbog toga “izgubis” crkve i silne neretnine u Crnoj Gori.

Rene
Gost
Rene

Nije kontroverzno finale no sramno, jer kad izgubiš 100+ može samo da je sramota!!!

tofd
Gost
tofd

Izađi mala iz vjerskih objekata, ajmo gas!

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Ne igra se košarka u zoološkom vrtu. Samo najveća naivčina ili prosto zlonamjerna osoba može da misli da je 50 poena realna razlika izmedju Zvezde i Budućnosti. Bilo je očigledno da košarkaši Budućnosti tamo nisu imali kad da razmišljaju o košarci,u onoj atmsosferi linča koja je izazvala sve ono u PG što je bilo u trećoj utakmici. Vi koji ĆUTITE… Više »

Lool
Gost
Lool

Izadji mala

free samples
Gost
free samples

pa i u prvoj utakmici je bilo skoro 30 razlike!?
sve skupa 100 razlike i finale je kontroverzno? jes jedino po kos razlici i kosarkaskom razbijanju .a to sto je u BG bilo je samo veliki strucnjak Repesa vidio nebi li se oprao od katastrofalnog vodjenja utakmica

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Tačno, sako mu nije bio popljuvan i nije bilo pogrdnog skandiranja praktično non stop. Meni se čini da kad ti neko pljuje sako i gadja predmetima da je to fizički napad? Zakuvali su sve u Beogradu, i izazvali onaj treći meč u PG, a onda su umjesto da SMIRE situaciju JOŠ gore uradili u petoj utakmici. Bukvalno su tukli stolicama… Više »

Send this to a friend