Košarka DžORDAN HAMILTON IZGLEDA, IPAK NE DOLAZI

Budućnost sada nišani Kobsa

Džordan Hamilton je bio praktično pred potpisom, želja je bio i Vil Čeri, ali na kraju Budućnost nije uspjela da dovede nijednog od ova dva američka košarkaša, pa se sada okrenula Džastinu Kobsu.

Hamilton, bivši igrač Breše i čovjek koji je proveo pet sezona u NBA ligi, igrajući za Denver, Hjuston, LA Kliperse i Nju Orleans, nije uspio da dogovori uslove sa crnogorskim šampionom.

S druge strane, grčki velikan Olimpijakos odlučio je da zadrži Vila Čerija, kojeg je publika u regionu zapamtila po dobrim nastupima za Cedevitu. Američki plej u Pirej je stigao pri kraju sezone za mečeve u grčkom šampionatu, a trener Olimpijakosa David Blat procijenio je da su mu usluge Čerija potrebne i za novu sezonu.

Zbog svega Budućnost se sada okrenula još jednom momku kojeg je podgorička publika zapamtila po sjajnim mečevima za Cedevitu tokom prošle sezone. Riječ je o Džastinu Kobsu, pleju iz Los Anđelesa, koji je prije “narandžastih” iz Zagreba igrao za Le Man, Gravlin, Bajern, Istanbul, Frankfurt i Rigu.

Kobs je u sezoni za nama u ABA ligi prosječno bilježio 13,9 poena, a imao je i 4,2 asistencije. Budućnost tako i dalje ostaje na dva pojačanja za novu sezonu krilnog centra Hasana Martina i Letonca Martinša Mejersa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije bitno
Gost
Nije bitno

Niste doveli ni Hamiltona, a kamoli Čerija. Sad kao Kobs? Piši propalo. Ovako vam je dobar rad uprave bio i prošlog ljeta kad ste igrače iz Evrokupa dovodili da igraju Evroligu, pa se obrukaste, mimo nekoliko sjajnih utakmica. Zvezda za Evrokup dovela Perperoglua, Berona, Reglenda itd. a vi za Evroligu Koti Klarka iz Avtodora, Erl Klarka iz Bešiktaša, lika koji… Više »

Marko996
Gost
Marko996

E da su dovodili igrace iz Eurokupa dobro bi bilo no kante i propalitete iz Fibine Lige Sampiona lose skautirane namrtvo

Strijelac
Gost
Strijelac

Ovo oko dovođenja košarkaša sa strane na jednu, ili dvije godine treba dobro razmisliti.Bokan je izjavio na kraju prošle sezone, da se za novac ulpžen u dovođenje košarkaša mogla sagraditi nova bolnica.Moramo staviti prst na čelo i dobro razmisliti što nam je prioritetnije.
Konačno, zdratsvo sa ovakvim ministrom i direktorom fonda nema budućnost.Oni su velika crna rupa u Vladi premijera Markovića.

Vladimir
Gost
Vladimir

Dje iskopase ovoga hasana nartina. Pi. Ibar moze takve doves. Ove godine slobodni pad ni medju 4

delboj
Gost
delboj

To ce da bude otkrovenje sezone. Najbolj iskakac i bloker sezone u ABA ligu. Zapamti…

Vladimir
Gost
Vladimir

Dosao je iz bajrota kakav je to tim i lige dje svaki tim ima po 7 8 amerikanaca. Jeftino doveli toliko ce im i valjat

delboj
Gost
delboj

Prosle godine smo doveli skupe igrace pa nista nisu valjali. Koliko sam vidio po snimcima momak je totalno atipican amerikanac, i sva igra mu se svodi na rad za ekipu. Jako je snazan, to je prvo sto nam treba posle proslogodinje ekskurzije gdje su nas iskljucivo na kilograme dobijali u reketu. Odlican defanzivac sa sjajnim skokom. Nije atraktivan kao Erl… Više »

Nikola
Gost
Nikola

Stockholm nikad cuo za tog igraca

stockholm
Gost
stockholm

Ne vjerujte ovim pprtalu nista

delboj
Gost
delboj

Ajmo jos Diot na dvojku, i ako nema neke trojke da valja dovesti Atica iz Mege.

Marko996
Gost
Marko996

Diot je vec klub nasao

delboj
Gost
delboj

Ne propratih, steta, vrhunski je to igrac. I dolicno bi se uklopio u ovu nasu mladjariju.

delboj
Gost
delboj

To rekoh jos prije mjesec. Sve pare na njega. Vidim da ga Olimpija nije potpisala.

Mne10
Gost
Mne10

A nanisanili sebe,ovo je sprdnja,izgleda ni Hamilton ne dolazi

Edi
Gost
Edi

Svakako korisni bi bio Kobs nego Pulen.

Edi
Gost
Edi

Samo vi nišanite, a vrijeme prolazi…

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Strašan igrač. Kad bi uspjeli da ga dovedu to bi bio pravi pogodak…

delboj
Gost
delboj

Covic te je dislajkovao.

CG🏀
Gost
CG🏀

Zar nije Hamilton potpisao? Bogami smo se zacudili biki da jeste, ono je strasan igrac….

Marko996
Gost
Marko996

Nece niko kod nas vise da igra, trebaju nam novi ljudi u klubu a ne Bokan koji u kasne sate zove igrace da dodju u Buducnost i skauting nam je katastrofa isto

delboj
Gost
delboj

Naravno da ce kod nas da dodju da igraju jer smo rijedak klub koji svoje obazveze isplacuje na vrijeme. Sad je druga stvar sto ne mozemo ocekivati da dovedemo bilo koga jer ne igramo Evroligu. Samo se treba vratiti na pretproslogodisnji mod, i vidjecemo kako ce sve ici… Skauting jeste los definitivno.

Send this to a friend