Košarka Kontrolni meč u Podgorici

Budućnost Voli kompletna protiv Mega Bemaxa

Dobra je vjerovatnoća, da Budućnost Voli večeras (20.00) u “Bemax areni” odigra gotovo kompletna pripremni meč protiv odličnog rivala iz ABA lige Mega Bemaxa.

“Plavi” su do sada na pripremnim utakmicama u predsezoni ostvarili skor 3-1. Od juče su jači za povratnike, trojicu reprezentativaca koji su završili nastup na Mundobasketu sa našom reprezentacijom Suada Šehovića, Nikolu Ivanovića i Petra Popovića.

Sa njima trojicom potencijalno u sastavu i krilnim centrom Aleksom Ilićem koji je blizu oporavka i u ritmu treninga nakon lakšeg operativnog zahvata, jasno je da je ovaj meč važan test za tim Slobodana Subotića.

Naš najtrofejniji klub trenutno dugoročno ne računa samo na centra Filipa Barovića, koji je u oporavku nakon operacije koljena u junu.

Mega Bemax je prije dvije noći poražena od Mornara 96:92, u meču u kojem je bila blizu velikog preokreta, takođe u “Bemax areni” u našem glavnom gradu.
Tim Dejana Milojevića pružio je odličan otpor favoritu iz Bara. Naš krilni centar, Kolašinac Marko Simonović, je za Megu u tom duelu ubacio deset poena uz šest skokova i nastavio niz dobrih izdanja.

Najstariji igrač ekipe iz Sremske Mitrovice ima 22 godine, a u subotu će takođe u “Bemax areni” igrati protiv Lovćena.

Budućnost Voli naredne sedmice očekuju dva prijateljska duela protiv Mornara, prvo u Podgorici 19. septembra a zatim u Baru 21. septembra.

Potom će Podgoričani od 27. septembra nastupati na Super kupu ABA lige u Zagrebu, a prvi rival u četvrtfinalu biće domaćin Cibona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Samo Crna Gora
Gost
Samo Crna Gora

Mega filijala crnogorskih mladih igrača… I treba…

Marko996
Gost
Marko996

Samo 2 crnogorca igraju u megu, mega druze sluzi da se od talentovane djece sa podrucja ex-yu prave nba prospekti mada nadje se i poneki stranac isto kao npr. Luvavu i Bitadze koji su sad u Nba

Send this to a friend