Košarka

Budućnosti interesantan Amerikanac iz Cedevite

Košarkaš Cedevite Džastin Kobs nalazi se na izlaznim vratima kluba iz Zagreba, a njegova naredna destinacija mogla bi da bude Podgorica.

Naime, prema pisanju Sportanda, Budućnost Voli je zainteresovana da ga dovede u svoje redove, pošto regionalnom prvaku nedostaje adekvatna zamjena za povrijeđenog Nikolu Ivanovića.

Amerikanac je ove sezone u ABA ligi prosječno bilježio 13,6 poena i četiri asistencije po meču, dok u Evrokupu ima učinak od 15,8 poena i 5,3 asistencije.

27-godišnji Kobs je sinoć u porazu Cedevite u Evrokupu od Lokomotive Kubanj ubacio 20 poena.

Kobs je prošle sezone osvojio titulu prvaka Francuske sa Le Manom, a ranije je igrao za Gravelen, minhenski Bajern, Istanbul, Skajlanerse i Rigu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ISCUCALI
Gost
ISCUCALI

mislim da dzoni igra srcem za klub i grad i da zamjena ne moze biti bolja, samo ista… ali svakako fali jedan dobar organizator igre i poenter.. u doglednom vremenu vidjecemo kakvo je pojacanje za evroligu…

Bastva65
Gost
Bastva65

Dobar bi bio Dzejm Bel

Prč
Gost
Prč

Carapic je boji izbor

Sasapg
Gost
Sasapg

I ja bi radije Carapica vidio na toj poziciji. Mladost crnogorska u Buducnost. Taj duh ne moze sto amerikanaca zamijeniti….

Misko
Gost
Misko

Odlican igrac. Ako je ovo istina nije mi jasan potez Cedevite.

Budva
Gost
Budva

Odlican play, dobila bi Buducnost na tranziciji, igrac koji zna za 30,40secundi da smjesti 6,7 peona, vazda sam ga volio

Send this to a friend