Košarka

Čaki: Budućnost nam je otežala posao

foto: euroleague

Ahmed Čaki, trener Darušafake, smatra da je Budućnost svojom agresivnošću otežala put njegovoj ekipi do trijumfa u 2. kolu Evrolige.

Turski tim slavio je sa 71:63, iako je u većem dijelu susretu bio egal.

“Zadovoljan sam zbog pobjede, ali moram istaći da smo bili pod velikim pritiskom tokom meča jer napad nije funkcionisao kako je trebalo. Rival je bio agresivan i otežao nam posao. Naša odbrana je bila i bolja, a naši turski igrači sa klupe su bili sjajni. Oni su nam donijeli pobjedu, promijenili ritam. Ni mi ni Budućnost Voli nemamo dovoljno iskustva za Evrollgu, ali steći ćemo ga. I od nas i od njih se očekuje da se borimo i pokažemo više energije od rivala koji imaju kvalitetnije pojedince”, rekao je Čaki.

Darušafaka u četvrtak , dok će Buducnost ugostiti Makabi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zetatrans
Gost
Zetatrans

Buducnost je trebala da dobije ovu utakmicu.presporo ide napredovanje ove ekipe.ekipa od prosle godine bi vise pokazala samo omica da su doveli.ova ekipa se ne moze pofatati sama sa sobom i ocigledno da su sve vise nervozni i sve vise gube samopuzdanje.nismo tu da budemo sampioni al ni samo da otezavamo nekom put do pobjede.teska srca moram priznatinda je zvezda… Više »

Send this to a friend