Košarka Barani prave tim za najveća djela

CdM: Mornar dobija pojačanje pod koševima, u igri centri sa NBA iskustvom

Ajzea Vajthed neće biti posljednje pojačanje Mornara za ovu sezonu, a već sjutra bi Brani mogli da angažuju centra.

CdM saznaje da su u igri za dolazak u redove vicešampiona naše zemlje četiri košarkaša.

Bajron Mjulens završava sezonu u Južnoj Koreji, a u karijeri je igrao u NBA ligi, u Oklahomi, Šarlotu, Klipersima i Filadelfiji, dok je u Evropi nastupao u dresu Panioniosa.

Potom se seli u Aziju, najprije je bio u Japanu, a sada privodi kraju epizodu u Južnoj Koreji. Ima 30 godina, visok je 211 centimetara.

https://www.youtube.com/watch?v=5hRbIC63CZ0&feature=youtu.be

Džejson Tompson je tri godine stariji, a centimetar niži od Mjulensa. Sedam sezona bio je u NBA ligi u Sakramentu, Golden Stejtu i Torontu. Evropski ljubitelji košarke upoznali su ga u sezoni 2017/18. kada je igrao pod dirigentskom palicom Željka Obradovića u Fenerbahčeu, sa kojim je stigao do finala Evrolige. Kineski Sečuan je klub u kojem je igrao u posljednjoj sezoni.

https://www.youtube.com/watch?v=xRfIkHxKsCU&feature=youtu.be

Dario Hant je 30-godišnjak, visok 205 centimetara. Igrao je u G ligi, a onda sticao iskustvo širom Evrope u dresu italijanskih Orlandine, Breše i Juvekazerte, francuskog Nansija, belgijske Šarlroa, dok je njegov posljednji klub australijski Pert, gdje je završio sezonu.

https://www.youtube.com/watch?v=tav_DLP8LGw&feature=youtu.be

I na kraju tu je Kori Džeferson, ima 29 godina, visok je 206 centimetara. Oporavio se od povrede i spreman je za povratak na parket, a u svom CV-u ima NBA timove Bruklin i Finiks, nastupe u G ligi, italijanski Armani, dok je prije povrede igrao za Gran Kanariju.

https://www.youtube.com/watch?v=RgMfX2odvJ0&feature=youtu.be

Mornar će dovođenjem još jednog provjerenog visokog igrača pokušati da do kraja sezone izbori plasman u plej of ABA lige i postoji mogućnost da Crna Gora, kao prije dvije sezone ima dva tima u završnici regionalnog takmičenja.

U toj sezoni (2017/18.) Budućnost Voli osvojila je titulu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Veliki novci se lupaju u Cg sportu zbog bolesne želje autokrata iz vlasti i režimskih biznismena da se prikažu većim i značajnim. Taj isti grad Bar je devastiran grad sa velikom nezaposlenošću, gladnim ljudima kojima obični građani kuvaju jela. Radna mjesta sve po 250,300e plate, cijene skoro ka u BD. Favela grad. Ali ljudi vide Mornar pa misle ovaj Bar… Više »

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

И шта велиш, криво ти што си добио курје очи од шетње а нема вајде.
Неће проклети Црногорци да одустану од својих светиња и препуште их Србима и посрбицама, па ти ништа јасно није.
Не брини геџо, брзих дана ћеш имати прилику да шеташ по једној установи у заливу, насеље Доброта. Неки се излијече, неки не. Зависи од болести.

Crni
Gost
Crni

Idemo sampionj

💗mne🇲🇪
Gost
💗mne🇲🇪

Što čini Mornar 👏👏👏👏👏

Send this to a friend