Košarka Plavi pojačavaju spoljnu liniju

CdM saznaje: Dilan Enis pred dolaskom u Budućnost

Kanadski košarkaš Dilan Enis, nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa Budućnost Volijem, saznaje CdM.

Igrač koji se odlično snalazi na pozicijama jedan i dva trenutno je član Monaka, ali kako je danas ugovor sa francuskim klubom potpisao bivši košarkaš “plavih” Noris Kol, očekuje se da Enis napusti klub iz Kneževine.

Dilan Enis je dobro poznato lice ljubiteljima košarke sa ovih prostora. U sezoni 2017/18. najprije je igrao za Megu Bemax, da bi se potom preselio u redove Crvene zvezde.

U pomenutoj sezoni stigao je sa beogradskim klubom do finala plej ofa ABA lige, u kojem je zaustavljen upravo od “plavih”.

U Evropi je još igrao za špansku Morabank Andoru. Prošle sezone je odličnim igrama u Evrokupu u dresu ovog tima izabran u drugu petorku drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

Njegov eventualni dolazak pojačao bi konkurenciju na spoljnim pozicijama u ekipi Petra Mijovića.

Budućnost Voli odlično je startovala u ABA ligi sa pet pobjeda u šest kola (ima i trijumf na parketu Crvene zvezde), dok je u Evrokupu pretrpjela nekoliko nesrećnih poraza na jednu loptu i praktično izgubila šanse za plasman dalje u tom takmičenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
HERCEG NOVI
Gost
HERCEG NOVI

LAZ je velika da smo ga trazili on je bio samo punudjen od Miska i nasi su rekli NE.Posle naredna tri meca u aba ligi znace se ostaje li Petar trener ako ne onda novi trener sigurno dovodi dva igraca,a ako Petar ostane on ce takodje dovesti jednoga eventualno dva pojacanja..

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Dobro je sto ovaj ode u saragosu..Po mom misljenju vise bi smetao u ovom povoljnom momentu sto se tice aba lige..Za eurocup je nazalost kasno..Treba nam jedan dobar centar da se zastiti vise taj reket..A zoranu nikolicu se zahvalit, kad ne ide ne ide..Mejers velika petljavina..Sad nam predstoji serija teskih meceva, a njihov ishod moze itekako da utice na cijelu… Više »

Clasic
Gost
Clasic

Odlican igrac ali cim ga hoce Saragosa to jest Spanska liga Buducnost tu nemoze njima da konkurise a Potreban je i Centar ali prvo treba raskinuti sa Mejersom sto nije lako .Opet lakse i jeftinije je dovesti dobrog beka nego dobrog Centra.

Varvar
Gost
Varvar

Iskreno se nadam da nece doc!
Na stranu sve sto je bilo van terena i sto je igra za cigane.
On nam nista ne bi donio, mozda nesto bolju odbranu,ali to moze i pop da odigra solidno. No trazite igraca na 5, a mejersu se zafalite jer se ne zna dje je gori u odbranu ili napad,eventualno neka kombo 3

Da, da...
Gost
Da, da...

Znači, i dalje ćemo kružit oko protivničke zone i moliti boga da pogađamo “trojke”. U reket (osim ponekad) ne smijemo uskočit.

menadzer_1
Gost
menadzer_1

Potrebniji je neko na poziciji 3,4 ili 5. Neko ko ce da ufati loptu, a ne svaku utakmicu po 15 ofanzivnih skokova gosti !

Svjefol
Gost
Svjefol

Centar fali a ne bek….Zokija u Sutjesku ili Lovcen, u skladu sa njegovim mogucnostima, i dovesti centra..

delboj
Gost
delboj

Evo nisam siguran za ovo. Ovo Popovica baca u aut za cijelu karijeru, a ne vidim da je losiji igrac od ovoga DIlana, cak su vrlo slicni i igrom i kvalitetom… Svakako je prije bila potrebna trojka nego jos jedan niski igrac, posto dok se Bozic snadje, ako se znadje, a i vise 4-ka…. Bolje da ste sve pare koje… Više »

starac fočo
Gost
starac fočo

Centra upravo, centra dovedite. Petica jaka nam fali. Zokiju ili Mejersu se zahvaliti na saradnji.

hej
Gost
hej

A centar??Smatram da je on potrebniji.Jos je ovaj igrao za Zvezdu🙄

pop perro
Gost
pop perro

Onaj sto je pljuvao po Bud prosle godine….. obavezno njega Bokane

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Da bravo, zaboravio sam. Ahahaha, nek dovede obavezno za trenera Aca Petrovića (poslije onih finih izjava na račun Budućnosti), zajedno sa ovim Enisom što je izazvao svojim komentarima mržnju navijača Zvezde prema Budućnosti tog proljeća 2018. Već je bio doveo jednog bivšeg pljuvača Budućnosti (davao neprimjerene izjave na račun Budućnosti dok je vodio Cedevitu) prošle sezone,trenera Repešu. Fino je to… Više »

Kutinjo
Gost
Kutinjo

E pa kad Vam piljar koji meri banane,vodi klub!!!

delboj
Gost
delboj

Ne meri nego mjeri. Covjek je zaradio svaki cent u zivotu pa da je bio i prosjak. A ne onaj vas hostapler DB-ovski, kriminalac koji krade pare narodu sa Kosova i sipa u KK Zvizna.

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Kutinjo, ko meri na Kosovu?

Mix
Gost
Mix

I ti si citao izjave Ace Petrovica da su prve neregularnosti pocele u trecem mecu u Podgorici ?

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Da u prva dva meča u BG kao i u ranijim sezonama je sve bilo predivno. Samo 6000 likova skandira ubi zakolji šiptara, ali ništa strašno. 🙂 Ništa strašno za višedecenijske standarde Beograda, Zagreba i Zadra naravno. Zato vjerovatno i Acu Petroviću to u Beogradu izgledalo kao sve regularno. Navikao čovjek.

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Pametni bokan i milo oteraše džikića
od tad sve ode po đavolu ni tima niti igre bolesna posesivna sujeta kod obojice doveli repešu zato što nije srbin – hrvat platili ga abnormalno i uproastili sve vratite dikića izvinite se za glupu grešku platite ga dobro na duži rok imate uspeh

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Nek dovede Partizan Džikića, a Budućnost je lider ABA lige. Džile je srozao ekipu Budućnosti, jer je Evroliga bila previsok i nepoznat nivo za njega. Posloje Budućnosti je na jedvite jade našao novi posao. Nisam dugo ni znao gdje je, baš kao i njegova vajna “pojačanja” Klarkovi, Kraft itd. Sad je u ABA ekstra timska igra Budućnosti, a Zvezdu stigla… Više »

Send this to a friend