Košarka

Čović za haos optužuje delegaciju Budućnosti Voli

foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem u kojem za haos, koji je prethodio majstorici finala plej ofa ABA lige protiv Budućnosti, okrivljuje tim iz Podgorice.

U poznatom maniru Nebojše Čovića krivca za divljačko ponašanje “navijača” nalaze na pogrešnoj strani.

“Svjesni da pojedinci i „moralni čistunci“ pokušavaju u ovim trenucima da umanje ovaj veliki uspjeh tima pojedinim dešavanjima prije pete utakmice, klub saopštava da će u narednim danima na konferenciji za medije do najsitnijih detalja informisati javnost o svim događajima, ličnostima i njihovim ulogama u nemilim scenama koje su pratili finalnu seriju, počev i na prvom mjestu od organizovanog napada na delegaciju Crvene zvezde u Podgorici, sve do smišljene provokacije publike od strane pojedinaca iz delegacije Budućnosti u dvorani „Aleksandar Nikolić”, u cilju neodržavanja pete utakmice“, ističu iz Crvene zvezde.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bravo Covicu
Gost
Bravo Covicu

Bravo Covicu. Sad je sve jasno. Ubacili svoje ljude u publiku da bi prekinuli utakmicu i ispraznili salu. To se od njih i moglo ocekivati, ali bravo za Zvezdu jer je osujetila tajni plan.
Oni sve kovertom regulisu, ali u demokratskoj Srbiji to ne prolazi. Srbi nijesu bra.. da se kupuju na pazariste.

ehti
Gost
ehti

A vjeruješ li u to što pišeš, života ti vaseljesnkoga!?

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

UROTA ZAPADA,NATO,MERKEL PROTIV VASKOLIKOG SRPSTVA STO NA ZEMLJI STO U VASIONI

Mima
Gost
Mima

Srpska posla!

razocarani
Gost
razocarani

Neredi su organizovani iz Podgorice.Pripreme su trajale danima,Postoje neoborivi dokazi.Ocekujte ovih dana aneocekivano.

Montenegro
Gost
Montenegro

Oce li to knezevic da objavi..

Muradif Kašika
Gost
Muradif Kašika

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem šta čitam. U prvoj, drugoj i petoj Budućnost je izgubila 19+38+43……????? Da ne spominjem super kup i dvije regularne tokom sezone…. Dolazi se do koš razlike preko +140 sto je 23.3 koša razlike po utakmici. Budućnost NIJE pobjedjena, Budućnost je PONIŽENA, SPORTSKI…. Koliko ste utakmica pobijedili u Evroligi u gostima i kad ste… Više »

HN-CG
Gost
HN-CG

Ma naravno drugi su za sve krivi,u stvari ono bili Varvari u dresovima delija i samarali,gurali, udarali,bacali stolice na svoje da se ne odigra peta.Mos mislit kakva ce da bude analiza u reziji kurira,informera,blica,antica,beckovica i druge bagre iz sr.Dno dna od drzave,hvala ti Boze za 21.maj.

ino štampa
Gost
ino štampa

Neka beogradska štampa objavi novinske članke iz poznatih evropskih sportskih časopisa tipa “AS” i dr, pa će vidjeti šta misle nezavisni mediji, koji nemaju nikakvog ličnog interesa. Oni su znatno oštriji od ovih naših medijskih izvještaja.

Davor
Gost
Davor

Idi na sajt Evrolige. Danasnje vesti. . “Srecni smo sto se Crvena zvezda vratila “.

Prekid
Gost
Prekid

Sada se tek vidi kolika je greška bila vraćati se na parket. Trebalo ih je ostaviti da sami igraju sa sobom i onim navijačima, da sami sebe proglase pobjednikom…pa bi čuveni Čoki imao o čemu da priča. Prvo je atmosfera bila svjetska, a sada haos. Vidjelo im se na licima strah šta ako Budućnost ne izađe, jer je sve ostalo… Više »

Dukljan
Gost
Dukljan

Tako je.Manja bruka bi bila,20:0 par forfe

Midruz
Gost
Midruz

Sto se posijalo to se i poznjelo.

Svjedok
Gost
Svjedok

Ovdje je stvar potpuno jasna. Navijaci Buducnosti da prime k znanju da je sve dozvoljeno i da nema nacina da divljacko ponasanje bude kaznjeno, pa ko pretekne…0

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ovo mu je u stilu: Đura će ti oprostiti što te tukao😁 Čoviću, pravi si stand up komičar! Da nijesi gadan- možda bi bio smiješan.

Dobar, loš, zao
Gost
Dobar, loš, zao

Vazda će Zvezda biti i ostati nepresušni izvor šovinizma,nacionalizma, nekulture, neprijatelj svih vrsta sporta i fer igre, vrijedjanja a posle ovakve izjave Čovića i loših glumaca i scenarista…

Stanko
Gost
Stanko

Za razliku od Budućnosti koja je oličenje čestitosti i kulture. Budućnosti koja odubek predstavlja simbol lepog ponašanja navijača . Vidi druže, igrali smo nekoliko godina Evroligu , igrali smo i Evrokup i ULEB Kup i stalno su sale bile pune. I nikada se niko nije žalio na ponašanje publike. Jedino vi i grobari kukate kad dobijete po nosu. A dobili… Više »

Dobar, loš, zao
Gost
Dobar, loš, zao

Zeljko Obradović, Kari Pešić i ostali su dovoljno rekli o ambijentu u Morači i nastupu i dočeku od strane KK Budućnost, što nije slučaj sa Zvezdom i njenom ambijentu u EL. . .
Rukovodstvo Zvezde saopštava vjerujte više našim izjavama nego svojim očima…

Misko
Gost
Misko

Druze ajde malo po portalima kurira,blica itd. Mora da je Milo platio i ove evropske novine da pisu o vasem ponasanju

😂😂😂😂
Gost
😂😂😂😂

Stanko, jeste li ikad izgubili a da neko nije kriv ili da nije pokradeno, mislim i na zvezdu i fmp- posto ne znam za koga navijas!?
P.S. u EL da se sretnete sa bilo kim ne bi se ponasali ovako.

marius
Gost
marius

Kako sad “haos”, kad je prvo bilo “fenomenalna atmosfera i navijaci “?

Ana
Gost
Ana

Procitaj ponovo tekst, pricace o cijeloj finalnoj seriju ne samo o petoj utakmici. Razumijes pricace se i o Podgorici i Beogradu, ili je tebi ovdje sve savrseno organizovano?

VEZIR SULEJMAN
Gost
VEZIR SULEJMAN

O Ana,tugo mojih dana…

sindon
Gost
sindon

Bilo bi bolje da se hrvati, crnogorci, makedonci, slovenci, albanci bi igrali u ABU bez srbi da se ne bi desilo jer srbi bi se protiv svima jer su srbi bolesno pleme

Boca golgeter
Gost
Boca golgeter

šljamu bolesni

Tixy
Gost
Tixy

@sindon,u Srbiji nikada nisu postojala plemena, već samo u dve susedne zemlje

Montenegro
Gost
Montenegro

Mislis, pricat ce o podgorici.. i o prosloj godini samo da umanji drugu i petu utakmicu tj fasisticke ispade ..

Montenegro
Gost
Montenegro

Izdigli su beograd i srbiju!! Jesu svi je gledaju sa gadjenjem..
Kosovo republika, u NATO i EU. Snama zajedno… 7 juna zajedno navijamo pod goricom..

Send this to a friend