Košarka Srbija bez poraza u pripremnom periodu

Đorđević: Pokazali kvalitet, ali možemo još bolje

foto: FIBA

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je poslije osvajanja Akropolis kupa da je ekipa pokazala kvalitet, ali i da može još bolje.

Srbija je u Atini redom pobjeđivala Tursku, Italiju i na kraju, u neizvjesnoj zavšrnici, selekciju Grčke predvođenu Janisom Adetokunbom.

“Pokazali smo kvalitet i individualno i taktičko znanje. Igrači su uradili bolji posao u drugom poluvremenu. U prvoj četvrtini smo još tražili svoju igru. U drugom dijelu smo našli rješenja, dobili smo dubinsku igru, što je veoma važno protiv ovako agresivne ekipe koja igra na granici faula, naročito na domaćem terenu. Ta dubina mora da nam bude oružje. Treba da igramo još hrabrije, lopte treba da budu direktnije, sa manje lob pasova”, rekao je Đorđević i dodao:

“Možemo još bolje, fale nam neki igrači u rotaciji, ali bez obzira na to, odigrali smo veoma dobar turnir”.

Srbija će do početka Mundobasketa odigrati još tri pripremna meča i to na tlu Kine, zemlje organizatora planetarnog takmičenja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

servuraju nam srbadiju..pojma nemam kako se zovu..A novinar ponovo srbadiju nam servira..dosta vise

Gile
Gost
Gile

Je li bio pipzn i manda-panda na tribinama

Svjefol
Gost
Svjefol

Vi iz Cdm-a ste uporni, ili neki vas ljuti brat Srbin. Koga interesuju rezultati reprezentativnih selekcija Srbije ili njihovih klubova?!… sto nam stalno poturate sto oni rade. Sve im sretno i veselo bilo, ali koga briga za to. Ako hocete da nas prosvijetlite rezultatima stranih ekipa, dajte da vidimo sta radi Dinamo Zg, recimo, najbolji FK u regionu, sta rade… Više »

Perjanik
Gost
Perjanik

Zanima mene, Srbina rođenog u Nikšiću 1949. godine, jednog od 30% u Crnoj Gori!

gost
Gost
gost

@Perjanik, neka si ti Srbin, i Tramp je Njemac pa ne prati Njemacku niti navija za njih…

Titograd
Gost
Titograd

Džaba pričaš. Kompleksi se ne liječe lako, a pogotovo novinarski

Perun
Gost
Perun

Najbolje da se izolujemi jao S. Koreja, i da ništa drugo ne pratimo, da ne izlazimo iz zemlje. Ja sam te tako shvatio Svjefol..

Y555
Gost
Y555

Zanima većinu građana Crne Gore,a manjina od 44,89% ima pravo na informisanje na maternjem jeziku o rezultatima npr.Supermarketa VOLI!

Lool
Gost
Lool

Sve je biznis decko.Ponuda i potraznja.Vesti o Srbiji, Zvezdi, Partizanu su najcitanije i najinteresantnije.Evo i ti si ovu vest otvorio i vise komentara ostavio, a preskoci si dosta vesti o vasim klubovima i vasoj ligi…koliko god te to bolelo to je tako…opusti se covece, ti si multikulturalni montenegrin

Send this to a friend