Košarka Kampanja za prodaju sezonskih ulaznica u Vitoriji

Duškova filozofija magnet za navijače Baskonije

Prvak Španije Baskonija započeo je marketinšku kampanju – riječima našeg trenera Duška Ivanovića, koji je klubu donio šampionsku titulu ovog ljeta.

Klub iz Vitorije finansijski umnogome zavisi od sezonskih ulaznica, procentualno se na taj način finansira više od ostalih evroligaša. Zbog toga je zamolio fanove za podršku riječima koje je nazvao ,,Duškovom filozofijom“ (,,la filosofia Duskista“) – iako navijačima niko ne može garantovati kada će biti dozvoljeno prisustvo gledalaca na utakmicama.

“Ako na sve ovo gledate kao patnju i žrtvu… Bitno je samo toj žrtvi pružiti smisao. Onda to više nije patnja, to je motivacija. I onda vam to postaje važno”, kazao je Ivanović nakon osvajanja titule, objašnjavajući svoju filozofiju žestokih treninga i radne etike.

Klub je napustio prva zvijezda, Gruzin Tornike Šengelija, a Baskonija do sada nije uspjela da dovede igrača njegovog kalibra. Budžet za narednu sezonu biće izvjesno manji… U međuvremenu, rivali Real Madrid, Valensija i Barselona se pojačavaju.

“Baskonija se sa sadašnjom realnošću sa osjećajem odgovornosti i empatije. Naši navijači prolaze kroz težak period. Za nezaposlene navijače, cijene sezonskih karata biće za 20 procenata manje”, saopštio je klub.

Cijene sezonskih karata za dvoranu u Vitoriji, u jednom od najbogatijih krajeva Španije, su od 65 eura za djecu do najskupljih od 809 eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prč
Gost
Prč

Ako bi svi u spotru prihvatili malo manje zarede,za sve bi bilo vise i sport bi vise pripadao sportistima i navijacima.ovako nece dugo ici.prava za prenos abnormalna,kao i za organizatore takmicenja,pačte sportistima…sve bolesno nerealno.jer to uopste ne odprinosi razvoju i kvalitetu sporta vec podjeli zarade izmedju svih ucesnika,ostalo ke reklama.marketinski se napumpaju “vanzemaljci” i cudo,bema vise takvih uu svijet.a onda… Više »

Lopta
Gost
Lopta

Tri španska prvenstva. Svaka čast Duško.

Send this to a friend