Košarka Krilni centar Budućnost Volija najavio duel na startu Evrokupa

Edžim: Brešu poštujemo i brinemo o našoj igri

foto: KK Budućnost Voli

Melvin Edžim, kanadski krilni centar i prvotimac Budućnost Volija, sa dozom optimizma očekuje duel protiv Breše, u utorak na startu Evrokupa u ,,Morači“.

Dobre partije ljetošnjeg pojačanja su se poklopile i sa dobrim timskim izdanjima tokom priprema.

– Moramo se prije svega fokusirati na nas. Da nastavimo da brinemo prije svega o onome što mi činimo na terenu. Vjerujem da smo imali vrlo dobru predsezonu, treninge i mečeve. Ipak sada kreće ono glavno, želimo da otvorimo sezonu na pravi način. Naravno pobjedom, tako što ćemo izaći na teren i igrati najbolje što možemo – kazao je Melvin.

Prvi zvanični meč od početka marta biće odigran u specifičnoj atmosferi, bez pubike.

– Vjerujem da ćemo uoči ove prve zvanične utakmice svi biti pomalo uzbuđeni, biće i nervoze, jer dosta vremena je prošlo od kad smo posljednji put svi igrali zvanične košarkaške mečeve. Naročito i zbog cijele aktuelne situacije u svijetu i pandemije. Ali ipak mislim da će biti zabavno, iako će definitivno biti drugačije sada kada se igra bez prisustva navijača – dodao je Melvin.

Kanađanin cijeni kvalitet Breše, koja ima iskustvo igranja u Evrokupu.

– Naš posao je da pripreme za meč sa Brešom zaključimo i dalje u ritmu žestokog rada, da taj pristup pokažemo i na utakmici. Da učinimo sve što je do nas da pobijedimo. Stiže nam vrlo dobar italijanski tim, koji ima veliki broj i iskusnih i vrlo talentovanih igrača – zaključio je Melvin Edžim.

Send this to a friend