Košarka Saopštenje elitnog takmičenja

Evroliga traži način da sezonu završi na parketu

Evroliga čini sve da se suspendovana sezona završi na parketu, saopšteno je iz elitnog takmičenja nakon današnjeg video sastanka klubova.

I dalje je neizvjesno hoće li se sezona, koja je prekinuta šest kola prije kraja ligaškog dijela takmičenja, završiti na terenu.

“Evroliga zajedno sa svojim članovima na dnevnoj bazi radi kako bi našla plan za završetak sezone. Razmatraju se različiti scenariji za okončanje sezone u Evroligi i Evrokupu na parketu. Otkako je sezona suspendovana, obavili smo niz telefonskih i video poziva, kako bi se sagledala cijela situacija. Na sastancima su prisustvovali generalni menadžeri ili sportski direktori svih učesnika Evrolige. Tražimo model za prevazilaženje kratkoročnih i durogočnih prepreka, kao i svih problema vezanih za igrače, kalendare i pojedinosti vezanih za sljedeću takmičarsku sezonu”, saopšteno je iz elitnog takmičenja.

Informacije iz sjedišta Evrolige osluškuju i čelnici ABA lige, koji bi 27. maja trebalo da imaju novi video sastanak, na kojem će biti glavna tema završetak tekuće sezone.

Send this to a friend