Košarka

Glomazić: Poslastica za ljubitelje košarke

Trener košarkaša Sutjeske Zoran Glomazić kaže da je samopouzdanje ekipe na visokom nivou, te uoči sjutrašnjeg derbija na Cetinju poručio da će ljubitelji igre pod obručima moći da uživaju.

Nikšićani su iskoristili domaći teren i upisali pobjede protiv Borca i lidera Primorske, a sada ih čeka veliko iskušenje na strani, protiv Lovćena, koji je u Drugoj ABA ligi nanizao šest trijumfa.

“Lovćen je u dobroj seriji, a naše samopouzdanje je na visokom nivou nakon dva vezana trijumfa. Protivnik je kompletan, za razliku od nas jer smo još bez prve opcije na poziciji centra, iako je Sidi Đite počeo da trenira sa ekipom. Želim da pružimo maksimum u ovom trenutku i garantujem da će ljubitelji sporta na Cetinju uživati u kvalitetnoj košarkaškoj predstavi”, rekao je Glomazić.

Marko Ćalić, igrač Sutjeske, je svjestan težine posla koji čeka njega i saigrače.

“Čeka nas bitna utakmica sa ekipom koja je sigurno najprijatnije iznenađenje ABA2 lige. Respektujemo kvalitet koji imaju ali i mi smo u prošlom kolu dokazali koliko vrijedimo. Sigurno je da je pred nama vrlo zanimljiv i taktički zahtjevan derbi”, izjavio je Ćalić.

Sjutrašnji meč 13. kola Druge ABA lige počeće u 16.30 sati.

Send this to a friend