Košarka

Goran Dragić u Baru

Goran Dragić, najbolji igrač Majamija u NBA ligi, proveo je dan družeći se sa polaznicima kampa našeg reprezentativca Nikole Vučevića u Baru. Slavni Slovenac i najbolji igrač prethodnog Evropskog prvenstva za košarkaše je na kamp stigao posljednjeg dana, kao “gost iznenađenja”.

Dragić i Baranin Vučević veliki su prijatelji i znaju se dugo, jer obojica igraju u NBA klubovima na Floridi.

“Proveo sam sjajno vrijeme na kampu Nikole Vučevića u Baru. Vaša djeca su tako talentovana! Za mene je ovo bilo zabavno i veliko zadovoljstvo”, rekao je Dragić, koji dio odmora provodi u Crnoj Gori.

Vučević, koji je organizovao trodnevni kamp i na njega doveo brojne košarkaške zvijezde poput Bojana Dubljevića, Vladimira Radmanovića i Aleksandra Pavlovića, zahvalio se Dragiću na gostovnaju.

“Gogi, hvala ti što si došao! Djeca na kampu su zaista uživala u druženju sa tobom i u šansi da te upoznaju. Cilj našeg kampa bio je prije svega da talenti istraju da se bave košarkom. Druženje, šansa da razgovaraju sa velikanima je izuzetna motivacija”, rekao je Vučević.

Na kampu su radili brojni poznati treneri Igor Đaletić, Dragan Radović, Petar Mijović, Ranko Carapić, Aleksandar Matović, Radovan Pešić, Stefan Peković, Vanja Cernivec… Učestvovalo je 60 dječaka uzrasta od 12 do 15 godina.

Dragić (32), po mnogima jedan od najboljih plejmejkera današnjice, već deset godina igra u NBA ligi. Prošle sezone u Majamiju bilježio je 17,3 poena, 4,8 asistencija i 4,1 skok po utakmici, a Majami je nastupio u plej-ofu Istočne konferencije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pero
Gost
pero

lele slike
vidi li ko ovo prije objave

FRAGILE
Gost
FRAGILE

Dje su im glave?

Send this to a friend