Košarka Amerikanac uskoro u Podgorici

Hamilton blizu dolaska u Budućnost

Nezvanične informacije o dolasku Džordana Hamiltona u Budućnost Voli, sve su intenzivnije.

Iako uprava nije potvrdila da je Amerikanac stigao u redove prvaka Crne Gore, više košarkaških izvora tvrdi da će Hamilton pojačati konkurenciju u taboru “plavih”.

CdM je i prije 20 dana pisao o pregovorima Budućnosti i Hamiltona, kada je uspostavljen prvi kontakt između crnogorskog sportskog brenda i američkog košarkaša.

Iza Hamiltona je dobra sezona u dresu italijanske Breše tokom koje je prosječno ubacivao 13 poena, uz 6,7 uhvaćenih lopti po utakmici.

U karijeri je nastupao u NBA ligi, a tokom šest sezona igrao je za Hjuston, Kliperse, Denver i Nju Orleans.

Budućnost su ovog ljeta pojačali Hasan Martin, Martinš Mejers, Skot Vud i Skot Bamfort, dok je na klupu “plavih” stigao iskusni stručnjak Slobodan Subotić.

Podgoričani su prije nekoliko dana počeli pripreme za sezonu u kojoj će pokušati da potvrde primat u crnogorskim okvirima, ali i da se bore za najviši plasman u ABA ligi i Evrokupu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Villlll
Gost
Villlll

Kakvi su ovo strucnjaci. Citam komentare i sve strucnjak do strucnjaka. U nba ce da zavrse

HERCEG NOVI
Gost
HERCEG NOVI

Vud je dosao na njegovoj poziciji jer se prije 20 dana nisu dogovorili i evo opet postoji mogucnost sto znaci da bas oce da ga dovedu..Ako dodje moguce je da onda pleja nece dovoditi ,a sto se tice njega bolji je u odbradnu zajedno i od Vuda i Sehovica dobar je i skakac..Tako da ga sa pravom ovoliko cekaju..

Preko Morace
Gost
Preko Morace

A bgm ni da je brayant ili harden, samo se pise o ovome..Dako dodje vise..😂😂Pa da ne bude ka klarkovi..Da se to fino poslozi..A za ove sto bi cas domace, cas strance nek se odluce..Veliki uspjesi se danas u kosarci tesko postizu bez kvalitetnih stranaca, prvenstveno amera..Naravno koji odgovore svojim zalaganjem i odnosom na terenu, ka sto su to uradili… Više »

Teodor
Gost
Teodor

“prvenstveno amera” !? Onda Zeljko Obradovic pojma nema o kosarci.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Dolazi li i Bottas?

Djuro
Gost
Djuro

Uzdrmani temelji kluba i drzave,sta nam uradi Covic

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Đuro,
A đe je Kosovo, “srpsko” ???

Hogar strasni
Gost
Hogar strasni

Ima li brata crnogorca da zaira u Buducnost? Ne osta nista bez ime od kluba….

Marko996
Gost
Marko996

Ima ih dosta ne brini

Hogar strasni
Gost
Hogar strasni

Evo vidim, zato i pitam.

Hhaa
Gost
Hhaa

Lewis jel?

Imoni
Gost
Imoni

Dolazi viseee

Mne🤯
Gost
Mne🤯

Sto ce im jos jedan amerikanac na poziciji klasicne trojke, tj. krila? Ako nemamo crnogorskih igraca makar zamjene da budu amerikancima, mene takva Buducnost NE ZANIMA. A gledao sam im barem 90% svih meceva od 95 na ovamo. Treba im jedan play da se mijenja sa Ivanovicem i to je to. Pet stranaca i ostalo nasi igraci. To je minimum… Više »

Marko996
Gost
Marko996

Ajde reci mi koji to nas igrac ima kvalitet da igra na poziciji 3 a da se nadamo nekom velikom uspjehu?

Malaparte
Gost
Malaparte

Daske, bolji od svih ovih placenika.

Kakoe
Gost
Kakoe

I ove godine cete isto da pricate nasi igraci, nasi igraci. Sa nasim igracima bi ispali u ABA 2.

Mne🤯
Gost
Mne🤯

Mi smo pretprosle godine sa 9 (istih) crnogorskih igraca uzeli ABA, a prosle smo se osramotili sa 9 visestruko skupljih amerikanaca. Toliko o tome!

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Dooobar. Imao je finih rola u dresu Denvera.

Marko996
Gost
Marko996

Dako stigne vise ovaj koliko ga najavljuju, a dje nam je plej ljudi vise glavna pozicija u tim vi jos to pitanje niste rijesili a skoro svi dobri igraci su vec nasli angazman

Mne10
Gost
Mne10

U Sassariju Bumfort je cesto igrao pleja ,tako da i on moze tu dobro da pomogne ,ako dovedu jos jednog onda mali Drobnjak nece imati nikakvu minutazu

Clasic
Gost
Clasic

Bamfort igra pleja ,mislim da je rekao Subotic do zeli kombo igrace tj igrace koji mogu igrati vise pozicija,Bamfort igra 1 i 2. Hamilton 2 i 3 ,Hasan 4 i 5 Mejers isto 4 I 5. Predobar bi bio onaj Cobbs ali videcemo

Send this to a friend