Košarka Plavi ugrabili kapitalca

Igrač sa velikim srcem

Sezona u Evrokupu kuca na vrata (počinje 1. i 2. oktobra), Budućnost Voli će se u grupi D nadmetati sa Unikahom, Galatasarajem, Oldenburgom, Trentom i Gdinjom, a drugo po rangu evropsko takmičenje je na svom zvaničnom sajtu rangiralo 10 najboljih pojačanja.

Najbolji transfer je Miloš Teodosić (Virtus Bolonja), Partizanov Artjom Parahovski je na poziciji broj četiri, dok su i “plavi” ugrabili kapitalca – Skot Bamfort je na mjestu broj devet.

“Budućnost je iza sebe ostavila dobru sezonu, ali nedostatak ofanzivne snage je bio jedan od razloga zašto nije imala bolje rezultate. Taj problem je riješen dolaskom Bamforta, sjajnog šutera neograničenog dometa, koji je u odlučujućim momentima utakmice smrtonosan”, stoji u opisu na sajtu Evrokupa, pa se dodaje…

“Bamfort je sjajan skakač za igrače njegove visine i težine, igra sa velikim srcem i odlučnošću. Šut po šut i ubrzo bi mogao da postane ljubitelj navijača Budućnosti. Iznenadiće puno ljudi.”

Dvadesetdevetogodišnji bek je jedan od najboljih igrača na pripremama “plavih”, a u Podgoricu je stigao
iz Dinamo Sasarija, gdje je prošle sezone prosječno bilježio 16,9 poena, 3,8 skoka i 3,3 asistencije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
delboj
Gost
delboj

Momak je genijalac, lud u napadu, sasvim sigurno najbolji napadac u ABA… Posle ne znam koliko vremena imamo prije svega sjajnu sutersku ekipu (cini mi se od one generacije koja je osvojila KUP Jugoslavije 96′): Bamfort, Kobs, Ivanovic, Vud, Danilo, pa i Petar i Meiers….

Markos
Gost
Markos

Samo da ne ureknu momka…srecno !

Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Polako daleko je proljece

milos
Gost
milos

Rano ej to sve. Polako sa hvaljenje…

Send this to a friend