Košarka

Istorijsko finale za Toronto, za titulu protiv Golden Stejta

Prvi put od osnivanja franšize Toronto će biti učesnik velikog finala NBA lige.

Reptorsi su sa 4-2 riješili konferencijsko finale protiv Milvokija, te se sada okreću borbi za šampionski prsten protiv aktuelnog prvaka Golden Stejta.

Toronto je materijalizovao brejk napravljen u prošlom meču na parketu Baksa – u šestoj utakmici, poslije velikog preokreta, trijumfovali su sa 100:94.

Vodio je Milvoki i 15 poena razlike u finišu treće četvrtine, ali onda je Kavai Lenard preuzeo stvari u svoje ruke i nevjerovatnom partijom režirao preokret i na kraju bio najzaslužniji za najveći uspjeh kanadske ekipe.

Lenard je meč završio sa 27 poena, 17 skokova i sedam asistencija, Paskal Siakam dodao je 18 poena, Kajl Lauri imao je poen manje uz osam asistencija.

Na drugoj strani Janis Adetokumbo bio je najefikasniji sa 21 poenom.

U borbi za titulu Reptorsi imaju prednost domaćeg terena, pošto su u regularnom dijelu sezone imali bolji učinak od Golden Stejta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
B. D
Gost
B. D

Jedan lik je napravio kalkulator od 8 timova za osvajanje NBA na pocetku sezone i na svaki ulozio odredjenu sumu novca zavisno od kvote racunajuci da Golden stejt nece osvojiti! Na Toronto je isla kvota i preko 10 i ako osvoji dobice 3 4 puta vise nego sto je ulozio ali ako Golden St osvoji odose 2 3 hiljade eura… Više »

Marko
Gost
Marko

Osvaja gsw 4:1 lagano

Send this to a friend