Košarka Plejmejker spušta loptu na zemlju

Ivanović: Imali smo veliku želju pred meč sa Zvezdom, ali sada nema euforije

Nikola Ivanović je odigrao najbolju utakmicu ove sezone u dresu Budućnosti Voli protiv Crvene zvezde, a onda poručio da ekipa ne smije da uđe u euforiju, iako je trijumf veoma bitan.

Podgoričani su slavili u dvorani “Aleksandar Nikolić” i najavili da će i ove sezone biti kandidat za vrh regionalnog takmičenja.

“Nema mjesta euforiji poslije pobjede nad Zvezdom. Moramo da nastavimo da radimo i da vjerujemo u ono što radimo. Jasno je da ćemo kako sezona bude odmicala izgledati sve bolje i bolje, ali u ovom trenutku nam pobjeda u Beogradu znači izuzetno mnogo. Stekli smo ogromnu dozu samopouzdanja i vjerujem da ćemo uz veliku podršku navijača uspjeti da stignemo do prve pobjede u Evrokupu, u meču koji nas u srijedu očekuje u Podgorici protiv Arke iz Gdinje”, rekao je Ivanović za Sport Klub.

Sa ogromnim motivom izašli su prethodne večeri na parket hale u Beogradu izabranici Slobodana Subotića.

“Odigrali smo zaista jako dobro u oba pravca. Bili smo odlučni u nameri da se borimo od prvog do posljednjeg minuta, da pokažemo da vrijedimo i možemo mnogo više nego što smo pokazali protiv Trenta. Zadovoljan sam partijom koju sam prikazao. Psihološki strah od povrede polako nestaje i vjerujem da ću i protiv Arke u meču koji slijedi biti na istom nivou kao i protiv Crvene zvezde”, zaključio je Ivanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Više ljudskosti, časti, poštenja, dobrote, kućnog vaspitanja, odmjerenosti i sportskog držanja je u ovome momku nego u cijelom beogradskom košarkaškom klubu. Što bi se kod nas reklo, sve je iz KUĆE!!!

marius
Gost
marius

Kako god da odigras, vazda se sjetim one “trice” iz Beograda kad sa zvukom sirene”utuli” svjetlo u onu halu. Bravo majstore, i mnogo srece u nastavku karijere, i da te povrede zaobilaze u sirokom luku.

Mala
Gost
Mala

Nikola Ivanoviću, ja tebe volim. Ne, ne onako “romantično” :), nego onako kako Podgoričani moraju voljeti dijete sa svog asfalta, koje je poraslo u dobrog i finog momka, a povrh svega i vrhunskog sportistu. Čast i zadovoljstvo je bilo sinoć te gledati – ti si srce one ekipe, ti si ona energija koja povezuje sve one nesumnjivo kvalitetne igrače –… Više »

Rasko
Gost
Rasko

U pravo vrijeme je dosla utakmica protiv ovako slabih igraca kao sto su Covic i Lazovic da malo podigne samopouzdanje. Sad ce u seriji dolazit dobre stvari od njega.

el_guapo
Gost
el_guapo

Lazovic?

Send this to a friend