Košarka Druga aba liga

Jedni za plej-of, drugi za prvo slavlje u gostima

foto: KK Lovćen Bemax

Skoro deset dana pauze i vrijeme je za nastavak takmičenja u Drugoj ABA ligi. Polako se ulazi u pakleni finiš, a večeras su na programu svi mečevi 15. runde u kojoj će crnogorski timovi pokušati da upišu pobjede.

Sutjeska na svom terenu dočekuje fenjeraša Spars iz Sarajeva (20h) i želi da odreaguje nakon poraza od Slobode u prošlom kolu. Takođe, izabranici Zorana Glomazića nastavljaju da sanjaju plejof, a pobjeda protiv predstavnika Bosne i Hercegovine bi ih učvrstila na poziciji četiri.

A prvi trijumf u gostima Lovćen će potražiti protiv Heliosa (18h). Cetinjani su nestvarnim preokretom u prethodnoj rundi srušili Split, pa na krilima tog trijumfa četa Zorana Kašćelana ide na megdan ekipi koja je u Domžalama izgubila samo jedan meč.

“Znamo da nas čeka težak duel protiv tima koji igra posebno dobro na svom terenu. Vjerujem da će moja ekipa poslije tijesne pobjede u prošlom kolu biti dodatno motivisana i pružiti maksimum koji nas može dovesti do prve pobjede u gostima”, rekao je Kašćelan u najavi meča.

Send this to a friend