Košarka

Jovanović pred Promiteas: Vjerujem da su igrači shvatili da utakmica traje 40, a ne 30 minuta

Vladimir Jovanović

Košarkaši Budućnosti Voli gostovanjem grčkom Promiteasu nastavljaju takmičenje u Evrokupu.

Podgoričani, koji su nakon produžetka dobili prvi međusobni meč u Morači, trenutno imaju sedam pobjeda u ovom takmičenju, jednu više od predstojećeg rivala.

“Očekuje nas još jedno zahtjevno gostovanje. U odnosu na prvi meč, koji smo dobili, nakon što umalo nismo izgubili dobijen meč, bilo je dosta promjena u sastavima timova. Promiteas nije promijenio sistem igre, insistira na tranziciji, oslanja se na šut sa distance, ima čvrstinu i snagu pod samim košem”, naglasio je trener Budućnosti, Vladimir Jovanović, pa nastavio:

“Gledamo samo u naše dvorište. Primarni cilj je da stepen agresivnosti u odbrani bude na istom nivou kao što je to bio slučaj protiv MZT Skoplja u većem dijelu meča. Istovremeno, zaista vjerujem da su poslije utakmice u Skoplju, momci shvatili da utakmica traje 40, a ne 30 minuta. Nastojaćemo da nametnemo ritam koji nama odgovara, nastojaćemo da usporimo rivala i stignemo do još jednog brejka, do još jedne dragocjene pobjede u nastojanju da stignemo do što bolje pozicije pred TOP 16, odnosno nokaut fazu takmičenja”.

Utakmica je na programu u srijedu sa početkom u 18 časova i 30 minuta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
delboj
Gost
delboj

Aooo. Kad ce doma ovaj pa da pocnemo da dolazimo na utakmice, jer ovo je tuga gledati.

Send this to a friend