Košarka Održana sjednica Upravnog odbora

KK Budućnost: Žao nam je što se nijedno takmičenje nije završilo, sljedeće sezone akcenat na domaćim igračima

foto: KK Budućnost Voli

Upravni odbor Košarkaškog kluba Budućnost Voli je na večerašnjoj sjednici izrazio žaljenje što se ni jedno takmičenje nije završilo.

Zaključak je da su ambicije kluba za narednu nepromjenjene – Budućnost Voli će se truditi da u sljedećoj sezoni, po kvalitetu bude među prvih pet timova i da iz drugog plana čeka svoju šansu, kao što je to bila strategija i prethodne sezone.

Klub će se i u narednoj sezoni dati prioritet domaćim igračima.

“Imamo deset igrača koji su kandidati za prvi tim: Kobs, Ivanović, Popović, Žugić, Šehović, Drobnjak, Starovlah, Ilić, Danilo i Zoran Nikolić. Najveći akcenat je na mlađim selekcijama, razvojnom timu i mlađim selekcijama Studentskog centra, kao i popularisanju i razvoju košarke u Crnoj Gori.Plan Budućnost Volija je da kroz učešće razvojnog tima u ABA ligi i kroz takmičarsku sezonu obezbjedi gro crnogorskih kvalitetnih igrača”, ističu iz tabora našeg šampiona.

Još nije poznato ko će sa klupe predvoditi Budućnost Voli u sljedećoj sezoni.

“Cilj je da se u narednih 15 dana obavi razgovor sa stručnim štabom oko planova i strategije. Potrebno je da se nađe najbolje rješenje kada je u pitanju stručni štab prvog tima Budućnost Volija i razvojnog tima Studentski centar, kako bi se u naredne tri godine realizovao plan razvojnog centra u sklopu Budućnost Volija s posebnim fokusom na nove naraštaje i razvoj talentovanih mladih igrača”, kaže se na kraju saopštenja KK Budućnost Voli.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maestro
Gost
Maestro

Iskreno, meni nije jasno koji je motiv klubovima u Evropi da se pripremaju za narednu sezonu, ako se uveliko priča o drugom talasu koronavirusa. Šta će onda uraditi Euroliga ili ABA? Oće li zaustaviti takmičenje odmah u jesen, ako se ponovo pojavi? Morao se naći način da se ova sezona završi, i isto tako da se nađe način na koji… Više »

Niksic braneli
Gost
Niksic braneli

Vidjite trajkovica da zadrzite u studenski, iskida tu djecu ka kokoske

Bar
Gost
Bar

Nema para

Prč
Gost
Prč

Malo ste zakasnili al bolje ikad nego nikad.veliki klubovi mogu da priuste sebi da kupe koga god hoce,jer svi igraju za pare,a mi bas j svim sportovima,treba dase oslonimo na razvoj mladih nebi li u neko vrijeme napravili i velike klubove.istu gresku ssd pravi rukometni klub buducnost.gura rezultat sa strankinjama a nase djevojcice koje vec imaju usadjen kult buducnosti sjede… Više »

Makseodavde
Gost
Makseodavde

Zna Adzic kako mu igraju mladje igracice bolje no svi mi. Cim se neki mladi igrac trudi na treningu odmah ce dobiti minutazu, cist primjer je Luka Doncic

Send this to a friend